Triomf de l'Slavia de Praga

El proper rival del Barça a la Champions referma el liderat a la Lliga txeca, mentre que l'Inter i el Dortmund no passen de l'empat

L'Slavia de Praga, líder a la Lliga txeca, ha visitat aquest diumenge el camp del seu perseguidor més immediat, el Viktoria Pilsen. I el proper rival del Barça a la Champions ha pogut ampliar encara més la diferència al capdavant de la classificació, després de sumar tres punts més (1-0). Ho ha fet amb un gol en el minut 50 de Josef Hušbauer, que situa l'Slavia de Praga amb 38 punts, nou més que el Viktoria Pilsen, que segueix sent segon.

Empats de Borussia Dortmund i Inter

Empat de dos dels rivals del Barça a la fase de grups en les seves respectives Lligues. D’una banda, el Borussia Dortmund, sense Paco Alcácer, ha empatat sense gols en la seva visita al Schalke 04 al Veltins Arena. La primera meitat ha estat de domini local, però sense gols, i a la segona el Dortmund ha topat amb el porter local Nübel. Aquest repartiment de punts deixa el Borussia Dortmund a dos punts del Bayern de Munic.

Per la seva part, l’Inter no ha passat de l’empat (2-2) contra el Parma. Els de Conte s’han avançat amb un gol de Candreva, però el Parma ha reaccionat amb dues dianes en només quatre minuts. Yann Karamoh i Gervinho han situat l’1-2 abans del descans. L’Inter, però, ha igualat novament el matx en el minut 51 amb un gol de Lukaku. El marcador ja no es mouria, tot i les ocasions. D’aquesta manera, l’Inter perd l’opció de situar-se líder de la Serie A.