Barça – CP Voltregà: Com a casa, enlloc!

Barça – CP Voltregà: Com a casa, enlloc!

(12.30 hores, Barça TV) El Barça rep al Palau Blaugrana un Voltregà necessitat de punts

Després d’imposar-se a Itàlia en la primera jornada europea (0-10) i d’anar dimarts a Reus per disputar un duel que va ajornar-se, el Barça d’hoquei patins torna al Palau Blaugrana aquest diumenge. I com a casa, enlloc.

El conjunt barcelonista rep el Voltregà (12.30 hores, Barça TV i OK Liga.TV) amb l’objectiu de sumar tres punts més a l’OK Lliga. Els osonencs, que són l’últim equip de l'OK Lliga capaç de guanyar al Palau (2-3; 11 de febrer del 2017), han sumat tres empats, però tenen la necessitat de sumar la primera victòria del curs. “Han empatat a Reus i sempre ens posen les coses molt complicades al Palau”, alerta Edu Castro.

El tècnic blaugrana destaca també el canvi d’entrenador al Voltregà, amb l’arribada de Manolo Barceló a la banqueta: “L’entrenador és nou i això dona un altre aire a un equip”, que compta amb “una barreja d’experiència (Mia Ordeig i Petxi Armengol) amb joves del planter de Sant Hipòlit”.

Segons Castro, una de les claus del duel és “ser capaços de desordenar-los amb el nostre atac, ser fidels al que estem fent, amb molta intensitat i arribant a la porteria” de Blai Roca (format a l’hoquei formatiu blaugrana i germà bessó del lesionat Nil Roca).

Ignacio Alabart, de la seva banda, també subratlla que “hem de fer un partit molt seriós des del principi i intentar portar al límit” un equip que juga “un hoquei antagònic al nostre”. El gallec, que va estar cedit dues temporades a Sant Hipòlit de Voltregà, recorda que “han fet bons partits al Palau i vindran amb la necessitat de sumar”.

L’equip ha fet l’últim entrenament aquest dissabte al matí, amb el jove Marc González que ha entrat a la convocatòria per disputar el primer dels dos partits consecutius que es jugaran al Palau (l’1 de novembre es disputarà el Barça – Noia; 20.45 hores). Els àrbitres del Barça – Voltregà seran David Godia i Dani Picó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut