Umtiti i Junior fan part de l’entrenament

Umtiti i Junior fan part de l’entrenament

Els defenses blaugrana han estat la gran novetat de la tornada als entrenaments, on també hi era Todibo després d'haver estat concentrat amb la selecció sub-20 francesa

Després d’uns dies de descans pels partits FIFA de les seleccions nacionals, la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat als entrenaments aquest dilluns a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La gran novetat ha estat la presència d’Umtiti i Junior, que han fet part de la sessió amb el grup com a part del seu procés de recuperació de les seves lesions. També hi era Todibo, que s’ha incorporat a l’equip després d’estar concentrat amb la selecció francesa sub-20. La resta de jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Carles Pérez ha fet treball específic.

L’agenda d’entrenaments de la setmana continua amb sessions matinals dimarts, dimecres i dijous, abans que divendres l’equip entreni a la tarda i marxi cap a Eibar, on jugarà dissabte la novena jornada de Lliga a l’estadi d’Ipurua a les 13 hores. Durant la setmana s’aniran incorporant els internacionals que acabaran les concentracions amb les seves seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut