El planter es posa a ple rendiment

El planter es posa a ple rendiment

Els cinc equips femenins del futbol formatiu ja competeixen en les seves diverses Lligues

Després de l’estrena, fa unes setmanes, del Barça B i del Juvenil a les seves respectives Lligues, aquest cap de setmana ha estat el torn del debut oficial dels tres equips més menuts: l’Infantil i l'aleví F. A continuació repassem els resultats:

Barça B – Alabès (0-2)
El filial va patir la segona derrota consecutiva a Reto Iberdrola en un partit en què va comptar amb nombroses baixes per diversos motius. El conjunt que entrena Jordi Ventura es va veure superat en l’inici, especialment en els primers cinc minuts, quan va encaixar els dos gols que acabarien sent decisius. A partir d’aquí, les locals van anar a més, tot i que les basques seguien inquietant a la portera Gemma, principalment al contraatac. Malgrat les oportunitats per als dos bàndols en la segona meitat (com una clara de Tere Morató), el resultat ja no es mouria. Així, el Barça B acumula 9 punts en cinc partits i és sisè a la categoria de plata.

Juvenil – Fontsanta-Fatjó (8-1)
Tercera victòria barcelonista en tres jornades a la categoria Preferent Juvenil. El matx a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va quedar pràcticament enllestit amb dos gols en els deu minuts inicials. Claudia Riumallo (3), Alba Caño, Laia Martret, Laura Mas Serra, Magalí Capdevila i Laura Mas Berenguer van ser les anotadores per a les d’Oscar Belis.

Almeda – Infantil (0-10)
Reexit debut culer a Segona Divisió Infantil masculina. El quadre que dirigeix Jesús López va realitzar una actuació molt completa i es va imposar amb les dianes de Celia Segura (3), Martina Pubill (2), Andrea Cano, Martina González, Ainara Muñoz, Gisela Roncero i Raquel Díaz. A més de ser el primer partit oficial de l’equip contra nens, també era l’estrena en futbol 11.

Corbera – Aleví E (2-9)
Després de l’ascens de la temporada anterior, el primer equip aleví del Barça va debutar a la Segona Divisió masculina a casa, en la segona jornada de la Lliga. I ho va fer amb una treballada golejada, que es va gestar a partir del minut 29, quan el 2-4 va pujar al marcador. Les anotadores van ser Kautar Azraf (4), Júlia Sánchez (2), Anna Quer (2) i Carlota Martins.

Aleví F – Sporting Gavà (0-10)
L’altra cara de la moneda la va viure l’equip femení més menut. En el seu primer partit oficial, a la Tercera Divisió masculina, el conjunt de nova creació va caure amb contundència a la Ciutat Esportiva. Un partit per seguir aprenent en aquest inici de temporada il·lusionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut