Barça – València Basket: Mirotic lidera el triomf en un duel vibrant (97-94)

Barça – València Basket: Mirotic lidera el triomf en un duel vibrant (97-94)

Els de Svestislav Pesic s’imposen al conjunt valencianista, amb 33 punts de l'aler-pivot culer, en un duel molt igualat i marcat per l’alta anotació dels dos conjunts

Triomf culer contra València Basket (97-94) en un duel estel·lar. El Barça ha sumat el tercer triomf en quatre partits de la competició domèstica en un duel molt igualat i marcat per l’alta anotació dels dos conjunts. Els blaugranes han sabut mantenir-se tot moment per davant en el marcador i aprofitar l’anotació de Mirotic, 33 punts -millor anotació d'un jugador blaugrana a l'ACB des del 2014-, per imposar-se a un bon València Basket sota el timó de Loyd, autor de 30 punts.

Bon inici blaugrana

El Barça ha començat el partit amb intensitat i ràpidament ha aconseguit les primeres diferències (11-4, min 3). Els blaugranes aprofitaven les pilotes recuperades i el gran encert de Mirotic, que ha tancat el primer període amb 12 punts en 7 minuts jugats. El primer quart s’ha tancat amb 27-23 al marcador. 

Els culers han mantingut l’encert en el segon període i amb un parcial de 5-0, amb un triple d’Abrines i una cistella de Kuric, els de Pesic han situat el 32-23 a l’electrònic. El València, però, ha sabut respondre aprofitant les pèrdues de pilota culers i ha arribat a situar-se per davant. Tot i així, els blaugranes han sabut tornar a agafar avantatge i marxar al descans amb sis punts d’avantatge en un intercanvi de cistelles entre els dos equips (52-46). 

Es manté la igualtat

A la represa el partit ha continuat molt ajustat i el València ha pogut retallar la diferència enmig de l’intercanvi de joc ofensiu entre blaugranes i valencians. Els barcelonistes s’han arribat a situar nou punts per damunt, però el visitant Loyd ha estat molt encertat amb 23 punts al minut 25.

L’alta anotació ha estat la tònica dominant en tot el matx i d’aquesta manera el matx ha arribat als darrers minuts i la victòria s’ha decidit en els darrers compassos. Els blaugranes han estat més encertats en els darrers compassos, aprofitant els errors visitants. El Barça ha sumat la tercera victòria (97-94) en quatre jornades en la competició domèstica.

Fitxa del partit:

Barça, 97
València Basket, 94

Barça: Delaney (13), Hanga (8), Claver (11), Mirotic (33) i Tomic (2) –cinc inicial-, Oriola (-), Abrines (6), Kuric (10), Bolmaro (6) i Davies (8).

València Basket: Vives (2), Van Rossom (8), Doornekamp (8), Motum (4) i Tobey (6) –cinc inicial-, Colom (11), Loyd (30), Ndour (6), Abalde (-), Dubljevic (19) i San Emeterio (-).

Parcials: 27-23 / 52-46 / 74-72 / 97-94

Àrbitres: Conde, Sánchez Sixto i Padros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut