Barça – Elverum Handball: Triomf europeu treballat i decidit a la segona meitat (33-24)

Els blaugranes sumen la tercera victòria a la competició europea abans d’enfrontar-se al PSG

El Barça ha sumat la tercera victòria a la Champions després de vèncer l’Elverum Handball per 33-24. L’actual campió de la lliga noruega ha posat contra les cordes als blaugranes, però l’experiència dels de Xavi Pascual en aquesta competició els ha atorgat una nova victòria que sumen a les aconseguides contra el Celje Pivovarna i el Zagreb.

La màgia de la Champions ha tornat al Palau Blaugrana i ho ha fet per la porta gran. El Barça ha tornat a comprovar que no hi ha rival fàcil a la màxima competició europea. Si bé és cert que l'Elverum era, a priori, el rival més feble del grup, ha fet perillar la victòria als de Xavi Pascual. Luka Cindric ha estat el màxim golejador amb set dianes.

La igualtat ha estat la tònica dominant del primer temps: fins al minut 20, els blaugranes no han pogut allunyar-se al marcador (10-7). Amb el gol de Palmarsson en l'última acció, una jugada de pissarra amb un doble 'fly', els blaugranes ha marxat al descans amb un resultat favorable de 15-12.

L’experiència, clau per sentenciar el partit

Després d'un intercanvi de gols entre tots dos equips a la represa, el Barça ha aconseguit posar terra de per mig amb el gol de Ludovic Fabregas. Amb un gran partit de Kevin Möller, amb una quinzena d’aturades, ha permès als blaugranes ampliar la distància al segon temps més còmodament. Amb un parcial de 7-2, el Barça ha sentenciat el partit definitivament fins a col·locar el 33-24 definitiu, que coincideix amb la màxima diferència de tot el partit.

LA FITXA

Barça, 33

Elverum Handball, 24

Barça: Möller (-), Víctor Tomàs (3), Sorhaindo (3), Ariño (3), Dika Mem (-), Palmarsson (6), Ludovic Fàbregas (1) –set inicial- Pérez de Vargas (ps), Entrerríos (3), Lasse Andersson (2), N'Guessan (6), Aleix Gómez (-), Petrus (-), Dolenec (4), Cindric (3) i Àlex Pascual (1).

Elverum Handball: Imsgard (-), Sandell (-), Fredriksen (-), Solstad (-), Gudjonsson (-), Blonz (-), Henneberg (-) –set inicial-. Linderud (-), Boysen (-), Westby (-), Pettersen (-), Grondahl (-), Fries (-), Orsted (-), Buruud (-) i Langaas (-).

Parcials: 2-2, 6-4, 8-7, 10-8, 14-10, 15-12 (descans), 14-23, 17-27, 19-31, 24-33, 24-36, 26-39 (final).

Àrbitres: Radojko Brkic i Andrei Jusufhodzic. Han amonestat al blaugrana Sorhaindo i al visitant Boysen amb targeta groga.