Hércules - Barça B: Reacció sense premi (4-1)

El gol de Riqui Puig al segon temps és insuficient per aconseguir la remuntada contra el conjunt alacantí

El Barça B suma la segona derrota de la temporada després de perdre per 4-1 contra l'Hèrcules. Els alacantins han marxat al descans amb un resultat favorable de 2-0, gràcies als gols de Yeray i Benja. A la represa, Riqui Puig ha retallat distàncies al marcador, però el doblet particular de Benja i el gol de Carlos Martínez ha certificat la victòria dels locals.

El bon inici de partit de l’Hèrcules s’ha vist materialitzat amb dos gols en la primera mitja hora. El conjunt local s’ha avançat al marcador amb un gol de Yeray, gràcies a un xut ras dintre de l’àrea culminant un contraatac. Així és com, també, ha arribat el 2-0, en aquesta ocasió, de Benja, amb un xut molt ajustat des de fora de l’àrea.

Riqui Puig retalla distàncies

Els de Garcia Pimienta han encetat el segon temps amb les energies renovades i amb l'objectiu de reduir distàncies al marcador. Amb aquest domini, Riqui Puig ha aconseguit situar el 2-1 a l'estadi Rico Pérez. Sense temps per reaccionar, l'Hèrcules ha esmicolat les possibilitats de remuntada blaugrana amb el tercer gol de contraatac, obra de Benja, que ha anotat el seu doblet particular. A deu minuts pel final, Carlos Martínez ha anotat el definitiu 4-1 rematant de cap una falta.

Hèrcules, 4
Barça B, 1

Hèrcules: Falcón, Álvaro, Samuel, Pablo Íñiguez, Nani, Fran Miranda, Yeray (Diego Benito, min 87), Alejandro Alfaro (Moha, min 77), Carlos Martínez (Pedro Torres, min 80), Jesús Alfaro i Benja.
Barça B:
Iñaki Peña, Cuenca, Guillem (Mingueza, min 76), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu (Jandro, min 85), Abel Ruiz, Sarsanedas, Marqués (Nils, min 64), Akieme i Chumi.
Gols: 1-0, Yeray (min 16); 2-0, Benja (min 25); 2-1, Riqui Puig (min 68); 3-1, Benja (min 70); 4-1, Carlos Martínez (min 80).
Àrbitre: Lax Franco ha amonestat amb targeta groga els locals Yeray, Nani i els blaugranes Monchu i Cuenca.