La Champions, en exclusiva a BarçaTV

La Champions, en exclusiva a BarçaTV

La televisió del Club oferirà en directe i en exclusiva els tres partits de la Main Round contra el Tyumen (dimarts, 15.30 h), l’Ayat (dimecres, 15.30 h) i el Vytis (divendres, 18 h)

Els partits del Barça de futbol sala a la Champions es podran veure en directe i en exclusiva a Barça TV. La televisió del Club, i també la plataforma web Barça Vídeo, oferiran els tres partits de la Main Round que es disputaran entre el 8 i l’11 d’octubre a Lituània.

Calendari i sistema de competició

El programa de la Main Round de la UEFA Futsal Champions League és el següent:

  • Barça-Tyumen: dimarts 8/10, 15.30 h, en directe Barça TV i web Barça Vídeo.
  • Ayat-Barça: dimecres 9/10, 15.30 h, en directe Barça TV i web Barça Vídeo.
  • FK Vytis-Barça: divendres 11/10, 18 h, en directe Barça TV i web Barça Vídeo.

Els tres primers classificats del grup accedeixen a la ronda Elite, que es disputarà entre els dies 18 i 25 de novembre. És molt important passar de ronda com a primers de grup per accedir al sorteig de la ronda Elite com a caps de sèrie i evitar els rivals més durs.

Declaracions d’Andreu Plaza

“Estem en una dinàmica molt bona, de confiança, de serietat, de saber patir en els partits, i arribem en un bon moment. És obligatori que ens classifiquem, però està clar que hem d’intentar passar com a primers i, en aquest sentit, els tres rivals són perillosos, però el Tyumen és el rival a batre, perquè és el campió rús”, afirma Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut