Tret de sortida a l’Eurolliga 2019/20

Tret de sortida a l’Eurolliga 2019/20

La competició, que s’ha ampliat a 18 equips, comença aquest divendres 4 per al Barça

La pilota de l’Eurolliga comença a rodar aquest divendres, a la pista de l’Anadolu Efes d’Istanbul, per al Barça de Svetislav Pesic. La millor competició europea de Clubs segueix tenint el mateix format que fa tres temporades –Lliga Regular, Playoff i Final Four-, però compta amb la novetat de dos equips més, per a un total de 18 conjunts que aspiren a tot.

I és que a banda dels 11 equips que tenen llicència fixa (Barça, Madrid, Baskonia, Panathinaikos, Olympiakos, Efes, Fenerbahce, Milà, Zalgiris, CSKA Moscou i Maccabi), s’hi afegeixen aquest curs 2019/20 el València Basket, l’Alba de Berlin, el Bayern de Munic, el Khimki, el Zenit de Sant Petersburg, l’Estrella Roja i l’Asvel Villeurbanne. Per tant, serà una Lliga Regular de gran nivell, amb un total de 34 jornades, i en la que el Barça disputarà sis dels vuit primers partits a domicili, fet que augmenta la dificultat.

Aquest primera fase comença aquesta primera setmana d’octubre i s’allargarà fins al 10 d’abril del 2020. Aleshores, els vuit millors equips disputaran els Playoff del 21 d’abril al 6 de maig. La Final Four, que serà al Lanxess Arena de Colònia, es jugarà del 22 al 24 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut