Duel de retrobaments al Camp Nou

Duel de retrobaments al Camp Nou

Diferents jugadors del Barça i de l’Inter de Milà han coincidit en el mateix equip

Barça-Inter. Un partit de Champions League que originarà el retrobament entre excompanys de files. A més, aquesta jornada 2 de la màxima competició continental podria deparar duels quasi fratricides, com el que representaran Griezmann i Godín. Però aquests dos exjugadors de l’Atlètic de Madrid no seran els únics que es retrobaran a la gespa del Camp Nou.

Alexis i Piqué, Busquets, Messi, Sergi Roberto i Jordi Alba

L’hàbil i el potent extrem va defensar l’elàstica blaugrana durant tres cursos (2011/12, 2012/13 i 2013/14). Uns anys en què el FC Barcelona va aixecar sis títols: una Lliga, una Copa del Rei, una Supercopa d’Europa, un Mundial de Clubs i dues Supercopes d’Espanya. Així doncs, Piqué, Busquets, Messi, Jordi Alba i Sergi Roberto es retrobaran amb Alexis Sánchez.

Val a dir que no serà la primera vegada que Alexis Sánchez torna al Camp Nou per lliurar un duel contra els seus excompanys culers. Perquè l'atacant xilè va jugar els vuitens de finals de la Champions 2015/16 entre Barça i Arsenal (3-1) i els quarts de final del curs passat entre Barça i Manchester United (3-0).  

Alexis es va enfrontar el curs passat als seus excompanys com a jugador del United

Griezmann i Godín

Més que companys a l’Atlètic de Madrid. Dos amics que es veuran les cares com a rivals en aquesta jornada 2 de la Champions League -ambdós van abandonar el club madrileny la temporada passada-. I és segur que oferiran un vibrant duel, representant l’atac blaugrana i la defensa neroazzurra. Godín i Griezmann es coneixen de memòria. Perquè cinc temporades (de la 2014/15 a la 2018/19) compartint entrenaments i partits al conjunt matalasser donen per a molt.

A més, Godín va estar sota les ordres de Valverde al Vila-real 2009/10. 

Vidal i Asamoah

Dos rocosos i intensos futbolistes amb presència atacant van coincidir a la Juventus 2012/13, 2013/14 i 2014/15. Vidal i Asamoah eren uns habituals en les alineacions de Conte. En l’esquema 3-5-2, el xilè i el ghanès tenien un paper destacat. Vidal, com a migcampista, i Asamoah, com a carriler.

Conte i Vidal

Arturo Vidal es va erigir com un dels homes de confiança al mig del camp de la Vecchia Signora 2012/13 i 2013/14 d’Antonio Conte. L’actual entrenador de l’Inter de Milà comptava partit rere partit amb el migcampista xilè, perquè li oferia treball ofensiu i defensiu a parts iguals. Durant aquets dos cursos la Juventus es va proclamar campiona de la Serie A.

A més a més, també es podrien enfrontar companys de selecció. Per exemple, el charrúa culer Luis Suárez amb els interistes Godín i Vecino, els argentins Messi i Lautaro, els croats Rakitic i Brozović o els holandesos De Jong i Stefan de Vrij. En definitiva, un Barça-Inter que es pot considerar com un sinònim de retrobaments. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut