PRÈVIA | Barça – Inter: Torna la Champions al Camp Nou

PRÈVIA | Barça – Inter: Torna la Champions al Camp Nou

(21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) El conjunt blaugrana rep la visita dels italians en la segona jornada de la fase de grups, en què tots dos equips buscaran la seva primera victòria

Torna la Champions al Camp Nou. Aquest dimecres (21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) Barça i Inter de Milà es veuran les cares en la segona jornada de la fase de grups de la màxima competició europea, en el que serà el primer duel europeu de la temporada a l’Estadi.

Primera victòria en joc 

Tant culers com interistes buscaran el seu primer triomf a la Champions 2019/20, ja que tots dos conjunts van empatar en la primera jornada. Els de Valverde van treure un punt de Dortmund (0-0), mentre que el conjunt dirigit per Antonio Conte va empatar al Giuseppe Meazza davant l’Slavia de Praga (1-1). Així, doncs, tots dos equips buscaran al Camp Nou la primera victòria europea de la temporada per intentar liderar el grup F.

El rival

Entrenador: Antonio Conte
Màxims golejadors: Lukaku i Sensi (3 gols)
Exblaugranes a l’equip: Alexis Sánchez
Balanç temporada: 6V - 1E-  0D
Posició a la Serie A: 1r

Fortí blaugrana

A la Lliga de Campions, el Camp Nou s’ha convertit en un autèntic fortí gairebé inexpugnable. Els barcelonistes no perden a l’Estadi des del maig del 2013 davant el Bayern de Munic. És a dir, més de sis anys sense una derrota com a locals en la màxima competició europea i1)  a més, havent guanyat 29 dels darrers 32 partits. Sens dubte, uns registres espectaculars que fan del Camp Nou un autèntic fortí.

Els precedents, en quatre dades

1) El Barça només ha perdut una vegada en els seus últims 9 partits contra l'Inter de Milà (4V 4E 1D).

2) L’Inter ha perdut cinc de les seves sis visites al Camp Nou. Només va guanyar el 1970 a la Copa de Fires.

3) Messi ha participat en 15 gols en els seus últims 17 partits a la Champions contra equips italians (12 gols, 3 assistències)

4) La passada temporada, i també a la fase de grups, els culers ja van guanyar l’Inter al Camp Nou (2-0) i van empatar a Milà (1-1).

La convocatòria blaugrana

Per a aquest matx, el tècnic Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Umtiti, Jordi Alba i Ansu Fati, però sí que ho farà amb Messi i Dembélé, que han rebut l'alta mèdica. Així, en una llista de 20 convocats, els noms que hi apareixen són els següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior i C. Pérez.

mini_2019-10-01 ENTRENO 124
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut