Victòria de l’Inter abans de visitar el Camp Nou

Repassem com els ha anat als rivals culers la Champions durant la jornada d’aquest dissabte

A part del FC Barcelona -que ha guanyat amb autoritat al Getafe (0-2)- els tres rivals del Barça a la Champions també han jugat aquest dissabte en les seves respectives competicions domèstiques. L’Inter de Milà, el que serà el proper rival blaugrana al Camp Nou (dimecres, 21.00 hores), ha superat la Sampdoria per 1-3 gràcies als gols de Sensi i de l’exblaugrana Alexis Sánchez a la primera part, i de Gagliardini a la segona. El xilè, però, ha estat expulsat per doble targeta groga. El conjunt d’Antonio Conte es manté intractable a la Serie A, on és líder amb sis victòries en sis partits.

Pel que fa al Borussia Dortmund, ha empatat al Signal Iduna Park davant el Werder Bremen (2-2). Els visitants s’han avançat amb un gol de Rashica, però els de Lucien Favre han remuntat abans del descans amb els gols de Götze i Reus. A la segona part, el Werder Bremen ha pogut igualar el partit mitjançant Friedl. Amb aquest resultat, el Dortmund és setè, amb 11 punts, però només a tres punts del líder, el Bayern.

Finalment, l’Slavia de Praga ha guanyat el Mladá Boleslav (1-0) gràcies al gol de Peter Olayinka i es manté líder de la Lliga, amb 29 punts.