Obradoiro – Barça: Triomf treballat per començar la Lliga (86-92)

Gran victòria dels de Pesic en una pista complicada, en el que ha estat el primer partit d'ACB de la temporada

Victòria molt treballada davant l'Obradoiro (86-92), que permet als culers començar la Lliga amb un bon triomf. El Barça s'emporta la primera victòria de la temporada en un matx molt competit fins al final, on Mirotic, amb 27 punts i un 39 de valoració, ha estat el jugador més destacat, a més de Davies (11 punts, 25 de valoració) i Tomic (14 punts, 23 de valoració).

Igualtat inicial sobre la pista

El duel ha començat de manera molt igualada, amb tots dos equips buscant la victòria però sense aconseguir obrir escletxa en el marcador. El final del primer període ha arribat amb màxima igualtat (18-18), i el segon ha seguit amb la mateixa dinàmica. Estira-i-arronsa constant entre tots dos conjunts, i, de nou, sense que cap dels dos pogués agafar avantatge clar a l'electrònic. Els culers, amb Mirotic Higgins molt actius durant tota la primera part, han aconseguit marxar al descans amb una lleuger avantatge (43-46) precisament gràcies a una darrera cistella del nord-americà.

Ja al tercer quart, el Barça ha aconseguit desempallegar-se mínimament de l'Obradorio, situant-se amb un màxim avantatge de nou punts (45-54), però, novament, el conjunt local ha retallat distàncies amb tres triples consecutius. Tot i així, els de Pesic, amb un gran treball de TomicDavies, han pogut marxar al darrer quart amb avantatge en el marcador (60-67) per afrontar així els darrers 10 minuts de partit.

Final igualat amb desenllaç blaugrana

De nou tres triples consecutius dels gallecs han tornat a igualar el matx, fent entrar de nou l'Obradoiro dins del partit amb un parcial d'11-4 a falta de sis minuts per al final (71-71). Tot i així, els barcelonistes no s'han deixat sorprendre, i un parcial de 0-8 (78-87) ha tornat a donar aire als culers, que, tot i la insistència local, ja no han deixat escapar l'avantatge. Finalment, victòria molt treballada del Barça (86-92), que aconsegueix la primera victòria a la Lliga en el seu debut. Diumenge, segon partit -aquest cop al Palau- contra el Baskonia (18.30h).