Venda d'entrades per al partit de Champions a Milà

Venda d'entrades per al partit de Champions a Milà

Fins al dijous 28 de novembre a les 12 h està obert el termini de compra d'entrades per al partit al camp de l'Inter

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà l'Inter i el FC Barcelona, el dimarts 10 de desembre a l’estadi Giuseppe Meazza de Milà (21 h), començarà el dimecres 25 de setembre a les 17.00 hore i finalitzarà el dijous 28 de novembre a les 12 h, o fins que s’exhaureixin les 2.965 entrades disponibles.

Cada soci pot adquirir una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu de l'entrada és de 50 euros, i en queden exclosos per a la seva compra els socis menors de 6 anys, els que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina.

La compra d’entrades es pot fer a través del formulari que trobareu en el següent enllaç, on cada soci ha d’identificar-se amb la clau i el codi personal:

Cada entrada és nominal i intransferible, i l'haurà de recollir cada soci a Milà, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada. Per aquest partit hi haurà polsera i el nom escrit a l’entrada, per tant no es podran fer canvis.

PROGRAMES DE VIATGES DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut