Barça B – H. Bordils (32-29): El derbi català es queda a casa

En un disputat partit, el Barça B s’emporta el triomf i es manté invicte a la División de Honor Plata

Un derbi sempre és quelcom més que un partit. Els Barça – Bordils es viuen en totes les categories de formació i sempre són partits especials. En el d’avui, el triomf ha caigut del costat blaugrana i els joves del Barça B sumen dos triomfs a les dues primeres jornades de la competició

Els de Roi Sánchez van començar dominant el partit de bon inici. Un parcial inicial de 4 a o i el següent 8 a 3, els deixava per davant en el marcador. Tot i això, poc a poc, l’Handbol Bordils va entrar en el partit i s’acostava, 12 a 10, en el minut 20 del partit.

A partir d’aquell moment, les diferències van esdevenir curtes i els gironins empataven a 14, en el minut 25.  Al descans 17 a 16 i tot restava obert.

A l’inici de la segona part, l’Handbol Bordils va sortir amb més força i s’avançaven (17-18) en el minut 34. Però va ser un miratge. El Barça B tornava a agafar la iniciativa en el joc i dominava de nou, per 25 a 21 en el minut 46 de partit.

Però res estava decidit i tot el domini que tenien els blaugranes en el marcador, l’Handbol Bordils apretava de valent perquè els de Roi Sánchez no marxessin en el marcador. A minuts del final un 27 a 25 demostrava com s’estava desenvolupant al part decisiva del partit.

La defensa blaugrana possibilitava els contraatac i el Barça B agafa distància (30-26) a menys de 4 minuts per a la fi del partit. Bordils demanava un temps mort però els joves blaugranes van mantenir el cap fred i el triomf es quedava a casa.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Handbol Bordils (32-29)