Jure Dolenec: “Tenim ganes de tornar a guanyar a la Champions”

Jure Dolenec: “Tenim ganes de tornar a guanyar a la Champions”

El lateral eslovè i el tècnic Xavi Pascual destaquen la importància de sumar els dos punts després de la derrota inaugural, però destaquen el perill que suposa la visita del Celje Pivovarna Lasko

El Barça rep aquest dissabte (20:00 hores, Esport3) al Celje Pivovarna Lasko en l’estrena de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana. Després de l’ensopegada inicial a la pista del MOL-Pick Szeged, els blaugranes volen sumar els dos primers punts contra el conjunt eslovè, que no visita el Palau Blaugrana des de fa nou temporades.

El conjunt blaugrana ha completat aquest divendres l’última sessió prèvia al partit de la segona jornada europea, i en acabar l’entrenament Jure Dolenec i el tècnic Xavi Pascual han atès els mitjans. Tots dos han destacat la importància de sumar els dos primers punts de la competició, així com les ganes de tornar a jugar la Champions a casa. Tot i així, han advertit dels perills d’un Celje que en la primera jornada va estar a punt de sumar contra el Flensburg alemany (24-25).

Declaracions de Jure Dolenec:

“Tenim ganes que torni la Champions al Palau. Des de la temporada passada, amb el que va passar a la Final Four, també tenim ganes de tornar a guanyar en aquesta competició”.

“La victòria és més necessària després de la derrota a Szeged, però no serà fàcil. El Celje és un equip que ens pot complicar les coses i haurem de ser seriosos”.

“Hem de tornar a fer el joc de la temporada passada, és el model que ens va bé. Ho hem fet en alguns partits, i en d’altres no. Estem entrenant per recuperar sensacions, i no estem lluny d’aquell nivell”.

“Contra el Flensburg van fer un partit molt bo. Van perdre, però van ensenyar al món que poden fer quelcom en aquesta competició”.

“Hem de respectar cada rival, però al Palau sempre hem de ser favorits”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“La Champions ens encanta, i sabem que tots els partits són molt complicats. Després d’haver perdut el primer partit, són dos punts importantíssims per a nosaltres”.

“Necessitem jugar bé. La primera part de Szeged no es correspon amb el que hem de fer, però hem de seguir mantenint el nivell que portàvem fins aleshores”.

“Hem estat molt temps sense poder entrenar, només competint. Aquesta setmana hem estat entrenant molt bé, a veure si ho podem reflectir sobre la pista i tenir continuïtat en el joc”.

“El Celje cada any treu jugadors molt bons i que juguen amb gran desimboltura. Tenen un jugador de 18 anys que es diu Makuc que és la futura bomba d’Europa. I altres jugadors com Diogo Silva o Sarac, que defensa al centre. Canvien l’equip cada 15 minuts, sense canvis atac-defensa, corrent molt i sense perdre la cara al partit mai”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut