Barça-Villarreal, darrer partit per utilitzar l’abonament de la passada temporada

Barça-Villarreal, darrer partit per utilitzar l’abonament de la passada temporada

Per al partit de Champions del dimecres 2 d’octubre contra l’Inter només seran operatius per accedir al Camp Nou els abonaments i els aparcaments de la nova temporada 2019/20

El proper partit de Lliga que jugaran al Camp Nou el FC Barcelona i el Villarreal, el dimarts 24 de setembre a les 21 h, serà la darrera vegada que els socis abonats podran accedir a la seva localitat amb l’abonament de la temporada passada.

Després d’aquest partit, l’abonament 2018/19 deixarà de ser vàlid i per tant per al següent partit al Camp Nou, que serà la visita de l’Inter de Milà a la Lliga de Campions el dimecres 2 d’octubre a les 21 h, només es podrà accedir amb el carnet de l’abonament corresponent a la temporada en curs, la 2019/20.

Per a aquells socis que disposen de plaça d’aparcament al Camp Nou, cal recordar que el partit contra el Villarreal també serà l’últim al qual es podrà accedir amb el vehicle a les instal·lacions blaugrana amb el passi corresponent a la temporada passada. Per al següent partit, ja serà obligatori portar el distintiu de la present temporada.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’OAB a través del telèfon 900 1899 00, per correu electrònic oab@fcbarcelona.cat o bé presencialment.

Renovació dels Passaports Infantils

Per als socis menors de 14 que disposin de Passaport Infantil el partit contra el Villarreal també serà el darrer en què es podrà activar el de la temporada passada. A partir del Barça-Inter només serà vàlid el Passaport Infantil de la nova temporada, que s’ha enviat per correu ordinari al domicili particular. En el cas de no haver rebut el passaport, es pot recollir presencialment a l’OAB.

Recollida del Passaport Sènior

Cal recordar als socis que disposin del Passaport Sènior des de la temporada passada hauran de recollir presencialment el nou passaport de la temporada 2019/20 a l’OAB. Com en el cas del Passaport Infantil, el carnet del Passaport Sènior del curs passat caducarà després del partit contra el Villarreal i per tant a partir del compromís de Champions contra l’Inter només es podrà activar el de la temporada vigent.

Horaris de l’OAB

De dilluns a divendres: de 9 a 20 h.

Dies de partit al Camp Nou: Entre setmana, de les 9 h fins a l’inici de la segona part. En cap de setmana i festius, de les 10 h fins a l’inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut