El filial recupera als quatre campions d’Europa

El filial recupera als quatre campions d’Europa

Bernat Povill, Alejandro Cerón, David Peña i Nicolás Marrón entren a la llista de convocats per al primer partit de lliga a la pista de ElPozo Ciudad de Murcia (dimecres, 21h)

Dissabte passat van conquistar l’Europeu sub19 defensant la samarreta de la Selecció Espanyola i aquest dimarts ja han tornat als entrenaments amb el filial i viatjaran amb l’equip per disputar el primer partit de lliga a la pista de ElPozo Ciudad de Murcia (dimecres, 21h).

Són Bernat Povill, Alejandro Cerón, David Peña i Nicolás Marrón. Tots quatre han contribuit de forma decisiva a l’èxit de la Selecció Espanyola dirigida per l’exblaugrana Albert Canillas. No només han  guanyat l’Europeu, sinó que han enlluernat a tothom amb un joc alegre i ofensiu. Com a prova, el 6-1 en la final contra Croàcia, amb gol inclòs de Povill.

A punt per dimecres

Povill, Cerón Peña I Marrón ja han tornat a Barcelona després de participar en la recepció que el president de la RFEF, Luis Rubiales, va oferir als campions a Madrid.

Aquest dimarts els quatre jugadors del planter s’han incorporat a la disciplina del filial i Xavi Closas ja els ha inclòs en la convocatòria per al primer partit de lliga a la pista del filial de ElPozo. Abans de la sessió d’entrenament, els joves han rebut la felicitació dels seus companys d’equip i s’han fotografiat amb la medalla de campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut