Entregades les Beques Carnet Jove 2019

Entregades les Beques Carnet Jove 2019

Per segon any consecutiu el FC Barcelona i Joventut uneixen forces per tal que els joves puguin incorporar-se a l’àrea d’alt rendiment del Club

Aquest dilluns s’han entregat les Beques Carnet Jove 2019, en què el FC Barcelona ofereix per segon any que els joves puguin incorporar-se a l’àrea d’alt rendiment del Club, en el futbol i en la resta de seccions professionals i amateurs del Club. Un acte que ha comptat amb la presència de la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, així com el directiu del Club Oriol Tomàs.

Aquests ajuts permetran als noies i nois escollits dur a terme estades professionals d’un any de durada a empreses i entitats de referència en els camps professionals de l’esport, l’acció social, el disseny, el còmic, el periodisme escrit, la ràdio, la fotografia i en cinc disciplines televisives: la realització, la caracterització, l’ambientació, el muntatge musical i el vestuari. A més de l’experiència professional acumulada, el jove beneficiari obtindrà un ajut de 7.000 €, una quantia que augmenta un 40% respecte a la d’edicions anteriors.

El vocal de la Junta Directiva i responsable dels esports amateurs del FC Barcelona, Oriol Tomàs, ha valorat l’experiència del primer any de funcionament de la beca d’esports, per la qual un jove graduat per l’INEFC, David Moya, ha pogut conèixer la metodologia de l’àrea d’alt rendiment del FC Barcelona, juntament amb els preparadors físics dels equips de diferents seccions esportives del Club.

Per Tomàs, “amb la beca d’esports del Carnet Jove, des del FC Barcelona intensifiquem la nostra aposta per l’educació i la formació com a eina de transformació individual i col·lectiva”. En aquest sentit, Tomàs ha explicat que el jove David Moya ha estat contractat pel Club per a la nova temporada, després d’haver finalitzat el període de la beca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut