Messi, Suárez, Piqué, Jordi Alba i Busquets, protagonistes de la portada del nou eFootball PES 2020 Edició FC Barcelona

Messi, Suárez, Piqué, Jordi Alba i Busquets, protagonistes de la portada del nou eFootball PES 2020 Edició FC Barcelona

Per primera vegada, els cinc jugadors que apareixen en la seva portada han estat triats pels seguidors blaugrana

Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets són els cinc jugadors protagonistes de la portada del nou eFootball PES 2020 Edició FC Barcelona, creat per l'empresa KONAMI Digital Entertainment, que és a més Global Partner del Club blaugrana.

L'edició del Barça del videojoc estarà disponible a partir d'avui en les tres botigues oficials que el Club té a Barcelona de manera exclusiva. I, per primera vegada, els jugadors que apareixen en la seva portada han estat triats pels seguidors blaugrana, que al mes de juny passat van tenir l'oportunitat de votar a través del web del FC Barcelona els homes d’Ernesto Valverde que volien veure a la caràtula d'aquest any.

El llançament del nou eFootball PES 2020 Edició FC Barcelona coincideix amb la sortida a la venda a l’estat espanyol de l'última edició d'aquesta sèrie de videojocs, l’eFootball PES 2020, en què Messi apareix en la portada de l'edició estàndard, mentre que l'astre brasiler i exblaugrana Ronaldinho és l'estrella de l'edició Legend.

Les botigues oficials del FC Barcelona en les quals es podrà adquirir el joc són:

Barça Store Camp Nou (C. d'Arístides Maillol, s/n. Barcelona)

Barça Store Paseo de Gracia (Passeig de Gràcia, 15, Barcelona)

Barça Store Canaletas (La Rambla, 124, Barcelona)

 

Alex Aguacil serà a la botiga del Camp Nou per participar en el repte ‘BEAT THE PRO’


Per celebrar aquest llançament, el FC Barcelona i KONAMI han organitzat per avui un esdeveniment especial dirigit als fans. Per a això s'ha habilitat un espai al costat de la Porta 0 del Palau Blaugrana, molt a prop de la Megastore del Camp Nou, en el qual els seguidors que així ho desitgin podran desafiar –entre les 13.00 i les 19.00 hores– a un partit d’eFootball PES 2020 Alex Aguacil, jugador d’eSports del FC Barcelona.

Així mateix, els seguidors que adquireixin el videojoc en una de les botigues i s'apropin a l'estand podran entrar en un lucky draw i guanyar diferents premis, entre aquests entrades per veure jugar els homes de l'Ernesto Valverde al Camp Nou i entrades per gaudir del Camp Nou Experience.

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut