La Barça Academy Jordània obre les seves portes

La Barça Academy Jordània obre les seves portes

El curs arrenca a l'ABS amb una presentació a les famílies d'Amman

La pilota ha començat a rodar a les instal·lacions de l’Amman Baccalaureate School, la seu de la Barça Academy Jordània, que ahir va inaugurar el curs en el teatre de l'escola. En aquest acte de presentació, els esportistes i els pares de la primera fornada de jugadors de l'escola de futbol del FC Barcelona a Jordània van rebre la seva roba d'entrenament per a tota la temporada i van poder conèixer una mica més de prop els primers detalls del projecte.

La presentació va comptar amb la presència del director de Projecte Internacional de la Barça Academy a la regió d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Iñaki Andreu, que va dirigir unes paraules als joves esportistes i els seus familiars explicant la dimensió del projecte a nivell mundial.

També van prendre la paraula les autoritats locals, el partner i el primer director de Projecte Local (DPL) de la Barça Academy Jordània, Alex Roca, que liderarà la implementació de metodologia d'entrenament i de valors que regeixen el projecte internacional, i que també serà l'encarregat de comunicar aquest mètode de treball que ha fet famós el FC Barcelona a tot el món als entrenadors i jugadors locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut