Raúl Entrerríos, MVP de la Lliga 2018/19

Raúl Entrerríos, MVP de la Lliga 2018/19

El central asturià ha rebut la distinció per primera vegada en la seva carrera, i ha estat acompanyat entre els millors del curs passat per Pérez de Vargas, Mem, Fabregas i Petrus

Aquest dimarts a la nit s’ha celebrat, a Conca, la Gala Asobal, que ha servit per presentar la nova temporada 19/20 i per premiar els millors del curs anterior. En el marc de la celebració de la Supercopa d’Espanya, que aquest dimecres (20:00h) enfrontarà el Liberbank Cuenca i el Barça, s’han entregat els premis als integrants del ‘7 ideal’ de la temporada passada, així com altres distincions.

El guardó més important, el de Millor Jugador, ha caigut per primera vegada en mans de Raúl Entrerríos, que després d’una llarga i exitosa trajectòria posarà punt i final a la seva carrera al final d’aquest curs. El central asturià, que també ha estat considerat com el millor central, ha rebut el guardó amb emoció, i ha assegurat: “Ser l’MVP de la Lliga em fa sentir molt orgullós, i cal tenir en compte que, com a jugador d’equip que sóc, vam aconseguir els objectius marcats col·lectivament”. A més, el ‘9’ del Barça comentava: “Serà un guardó molt especial quan m’ho pugui mirar des de la distància”.

Al seu costat hi ha hagut quatre blaugranes més premiats. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat reconegut com a millor porter, Dika Mem com a millor lateral dret i Ludovic Fabregas com a millor pivot. Més enllà del ‘7 ideal’, Thiagus Petrus ha estat premiat com a millor defensor del curs.

La resta de premiats en la Gala Asobal han estat: Jaime Fernández (millor extrem esquerre), Pablo Simonet (millor lateral esquerre), Kauldi Odriozola (millor extrem dret), Jacobo Cuétara (millor entrenador), Natan Suárez (jugador revelació) i Davor Cutura (màxim golejador).

A més, els exblaugranes Juanín García i Fernando Hernández han rebut un homenatge a les seves respectives carreres després de retirar-se del 40x20 definitivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut