Venda d’entrades per al debut de la Champions a l’estadi del Borussia Dortmund

Venda d’entrades per al debut de la Champions a l’estadi del Borussia Dortmund

Els socis podran adquirir les seves entrades per al primer partit de la Lliga de Campions, a partir del dimarts 3 de setembre a les 16 hores i fins el dimarts 10 de setembre a les 14 hores

La venda de les entrades per al primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà el Borussia Dortmund i el FC Barcelona, el dimarts 17 de setembre a l’estadi Signal Iduna Park de la localitat alemanya, començarà el dimarts 3 de setembre a les 16.00 hores i finalitzarà el dimarts día 10 a les 14.00 hores o fins que s’exhaureixin les 2.439 entrades disponibles.

Cada soci pot adquirir una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu de l'entrada és de 39,90 euros, i en queden exclosos per a la seva compra els socis menors de 6 anys, els que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina.

La compra d’entrades es pot fer a través del formulari que trobareu en el següent enllaç, on cada soci ha d’identificar-se amb la clau i el codi personal:

Cada entrada és nominal i intransferible, i l'ha de recollir cada soci a Alemanya, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Blocks 56-57-58) al corner nord-est de l’estadi.

Per assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, membres del carnet de compromís i penyistes, un viatge d'anada el mateix dia del partit i tornada un cop acabat l'enfrontament, a un preu de 239 euros per als socis i 275 euros per a penyistes i carnet de compromís.. 

PROGRAMA DE VIATGE DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut