Barça B-Nàstic: Mereixien més en l'estrena oficial a l'Estadi Johan Cruyff (2-2)

Els de Garcia Pimienta sumen un punt, tot i haver merescut més, amb els gols de Jorge Cuenca i Guillem

Un partit per a la història. En el primer duel oficial a l’Estadi Johan Cruyff els de Garcia Pimienta han merescut més, però la manca de precisió en algunes jugades ha evitat el triomf barcelonista (2-2). Les dianes de Jorge Cuenca i Guillem han situat el Barça per davant, però el Nàstic ha igualat ambdós gols en duel vibrant. Abans de l’inici del matx els jugadors del Barça B han lluït una samarreta de suport al porter Carevic, lesionat de llarga durada.

Un inici per a la història

El partit no podia començar de millor forma. I és que en la primera acció ofensiva el Barça B ha aconseguit marcar el primer gol blaugrana en partit oficial a l’Estadi Johan Cruyff. Jorge Cuenca, amb una rematada de cap en el servei de córner, el Barça B s’ha avançat en el marcador en el primer minut de joc (1-0). La sortida del Barça ha estat elèctrica. I és que Hiroki ha estat a punt de situar el 2-0 als set minuts de joc, però el porter Bernabé ha desviat la pilota sobre la línia de gol.

El Nàstic ha respòs amb una doble ocasió molt clara dins l’àrea que ha acabat amb la pilota al pal en les dues ocasions al quart hora de joc. El Barça B hauria pogut ampliar l’avantatge en una jugada espectacular dels culers. Els homes de Garcia Pimienta han completat una gran combinació amb un u contra u de Morer dins l’àrea que ha enviat a córner el porter del Nàstic. Els darrers minuts de la primera meitat han estat de perill visitant, però entre la defensa i un ferm Iñaki Peña han evitat l’empat del Nàstic fins que una jugada lateral ha acabat amb l’empat, obra de Pedro, dins l’àrea.

Guillem firma un gran gol

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per una rematada de cap del Nàstic que ha rebotat al pal. El Barça B, però, ha seguit desplegant el seu joc amb paciència i Guillem ha fet justícia als nou minuts. El jugador culer ha transformat una gran jugada amb Morer (2-1). A partir d’aquesta diana el partit ha tingut uns minuts de control i possessió blaugrana però sense ocasions destacades. Fins que els visitants han aconseguit l’empat en una rematada de cap a la sortida d’una falta a un quart d’hora del final. Un empat que ja no s'ha desfet tot i les ocasions d'ambdós conjunts fins al final.

Barça B, 2
Nàstic, 2

Barça B: Iñaki Peña, Morer (Kike Saverio, min 80), Jorge Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Collado, Monchu, Abel Ruiz (Marqués, min 86), Hiroki, Araujo i Reis (Sarsanedas, min. 68).

Nàstic: Bernabé, Pol V. (Alabarrán, min 68), Bonilla, Goldar, Viti, J. Rodríguez, D. Petcoff (Loló Pla, min 45), Habrán J.R. (Pol Prat, min 68), Pedro, Pol B. i J. Carreón.

Gols: 1-0, Jorge Cuenca (min 1); 1-1, Pedro (min 41); 2-1, Guillem (min 54); 2-2, Goldar (min 75).

Àrbitre: Fermín Leo Ollo. Targeta groga al blaugrana Jorge Cuenca i als visitants J. Carreón, Pedro i Viti. Ha amonestat amb vermella directa el visitant Pol B.