Barça-Corinthians: Finalitzen en quarta posició (2-4)

Els d’Andreu Plaza cauen davant el conjunt brasiler tot i el gol matiner de Ferrao

El Barça de futbol sala no s’ha pogut despedir de la Copa Intercontinental amb un triomf. Els homes d’Andreu Plaza, que s’han avançat amb una diana de Ferrao als primers segons, han vist com el conjunt brasiler capgirava el marcador abans del descans. A la represa el Corinthians ha tornat a situar-se per davant després de l’empat d’Aicardo en aquest duel pel tercer i quart lloc (2-4).

Ferrao avança el Barça

Un gol de Ferrao als 11 segons ha servit per inaugurar el marcador i situar el Barça per davant. El Corinthians, però, ha buscat l’empat amb insistència i als cinc minuts de joc Daniel Silva ha igualat novament l’electrònic.

Amb l’1-1 els dos conjunts han tingut ocasions per situar-se per davant, però finalment ha estat el Corinthians qui ha desfet l’empat amb un gol al minut 11 obra d’Andre Gomes. Tot i les ocasions i la insistència blaugrana el resultat ja no s’ha mogut en aquesta primera meitat.

Empata Aicardo

A la represa el Barça ha repetit l’inici de la primera meitat, amb una diana en els primers segons, obra d’Aicardo (2-2). L’empat s’ha mantingut gran part de la segona meitat, tot i la insistència blaugrana mitjançant bones ocasions de Ferrao i Rivillos. El porter del Corinthians, però ha evitat els gols culers.

L’empat s’ha mantingut fins al minut 37, en què els locals han aconseguit superar la defensa blaugrana i Juanjo per situar el 2-3. Tot i així, el Barça de futbol sala ha tret el porter-jugador per cercar l’empat. El Corinthians ho ha aprofitat per situar el definitiu 2-4 en aquest partit pel tercer i quart lloc de la Copa Intercontinental.

Corinthians, 2
Barça, 4

Corinthians: Vinicius, Weverson, Murilo, Henrique Viana i Caio Cesar –cinc inicial-, Daniel Silva, Andre Gomes, Higor Souza, Renato Farias, Daniel Cruz i Matheus Da Silva.

Barça: Juanjo, Aicardo, Dyego, Arthur i Ferrao –cinc inicial-, Adolfo, Roger, Esquerdinha, Rivillos, Marcenio, Boyis, Daniel i Joselito.

Gols: 0-1, Ferrao (min 1); 1-1, Daniel Silva (min 5); 1-2, Andre Gomes (min 11); 2-2, Aicardo (min 21); 2-3, Murilo (min 37); 2-4, Vinicius (min 40).

Àrbitres: Yuttakon Maiket i Benjapol Mucharoensap.