Pérez de Vargas: “L’equip està preparat per oferir una millor imatge”

Pérez de Vargas: “L’equip està preparat per oferir una millor imatge”

Abans de disputar la final de la Super Globe, el porter blaugrana destaca que en el partit de semifinals “l’equip es va aixecar en la segona part” i afirma que “és una final i anem a per totes”

El Barça d’handbol s’ha entrenat aquest divendres a Dammam (Aràbia Saudita) en la jornada de descans prèvia a la final de la Super Globe. Després del triomf en semifinals contra l’Al Wehda (24-34), en què va haver de remuntar el 16-13 del descans, els blaugranes han preparat la gran final contra el THW Kiel. En acabar l’entrenament al complex Al Ettifaq, Gonzalo Pérez de Vargas ha atès a Barça TV: “Vam patir molt, sobretot en la primera part. Ens va costar entrar en el joc, però l’equip es va aixecar i en la segona part va demostrar que és millor del que s’havia vist”. “Hem de pensar en nosaltres i millorar la imatge que vam donar en els quarts i en les semifinals. L’equip està preparat per fer-ho”, ha dit Gonzalo.

De cara a la final d’aquest dissabte (16:20h, Barça TV), el porter blaugrana ha afirmat que “les semifinals poden ser un toc d’atenció; el Kiel és una altra història, un equip que coneixem”. “És una final i anem a per totes”, sentenciava Gonzalo. Sobre el rival alemany, que en semifinals va eliminar el campió d’Europa, el Vardar, l’’1’ del Barça ha comentat: “En les darreres quatre o cinc temporades no ha estat al nivell que s’esperava, però és un gran i sembla que ha tornat per quedar-se. Té nous jugadors, molts joves, és un equip molt complet”.

Un amic a la banqueta contrària

El d’aquest dissabte serà un partit especial per a l’entrenador del Kiel. Filip Jicha ha assumit la banqueta del conjunt alemany aquesta temporada, i tindrà la missió de conduir l’equip en el retorn a la Champions. El txec, de 37 anys, va ser jugador del Barça entre el 2015 i el 2017, abans de retirar-se, i manté molts amics al vestidor culer. “Moltes vegades juguem contra excompanys, però tenir-lo com a entrenador rival és diferent, no te’l trobes a la pista. Li desitgem el millor, però ni demà ni en els partits que puguem jugar en la Champions”, ha comentat Gonzalo Pérez de Vargas sobre el retrobament.

En la mateixa línia es va expressar Xavi Pascual en acabar el duel de semifinals, un cop va quedar definida la final: “El Filip és una persona extraordinària i li desitjo el millor. Sempre que el puguem ajudar estarem al seu costat. Guarda molt bon record del seu pas per Barcelona, i nosaltres d’ell. Me l'estimo molt però el dissabte és una final i intentarem guanyar”.

Per la seva banda, Filip Jicha va explicar: “Porto el Barça i el Kiel al cor. A Barcelona va acabar la meva carrera com a jugador al costat d’un gran entrenador com Xavi Pascual”. A més, va afegir: “Per a mi serà especial, i també per als meus jugadors. Sempre agrada jugar un Kiel-Barça, el Clàssic de l’handbol europeu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut