Al Wehda – Barça: Remuntada i a la final! (24-34)

Els culers, amb una gran reacció a la segona meitat, capgiren el marcador i jugaran la final de dissabte contra el Kiel

A la final de la SuperGlobe! El Barça ha superat a l'Al Wehda (24-34) amb una gran reacció de tot l'equip a la segona meitat, que han capgirat el resultat advers del descans (16-13). Els homes de Xavi Pascual disputaran la gran final el proper dissabte (16.30 hores) contra el THW Kiel. Cindric, un dels nous fitxatges de la temporada, ha estat el màxim anotador de l'equip amb un total de set gols i ha estat escollit l'MVP del partit.

La primera meitat ha estat molt igualada, amb tots dos equips intentant fer-se amb el control des de l'inici. L'Al Wehda ha estat el primer a colpejar, però els culers ràpidament han capgirat el marcador (2-3). Tot i així, han estat els d'Aràbia Saudita els quals han tornat a situar-se al capdamunt, avantatge que ja no tornarien a perdre fins al descans (16-13) tot i la insistència blaugrana per intentar igualar de nou.

Reacció blaugrana

A la segona meitat, els culers han capgirat ràpidament el marcador amb un parcial de 2-7, que ha permès situar als de Xavi Pascual per damunt del marcador per primer cop des del minut 4. Amb la gran reacció, els barcelonistes ja no han tornat a perdre l'avantatge, i la distància al marcador ha seguit creixent.

A més, Alsalem Mahdinruhi, que ja portava dues exclusions, ha vist vermella directa després d'un cop a Dika Mem. Amb els blaugrana en ratxa, el parcial de la segona part ha estat un contundent 8-21, i els de Xavi Pascual han acabat guanyant per 10 gols (24-34).

Així doncs, gran reacció i remuntada blaugrana que permetrà al Barça jugar la gran final de la SuperGlobe de dissabte (16.30 hores) contra el Kiel. Cal recordar que els barcelonistes són el club amb millor palmarès, amb un total de quatre títols (2013, 2014, 2017 i 2018) i dissabte buscaran el cinquè.

Al Wehda, 24
Barça, 34

Al Wehda: Alsalem (-), Alsubhi (4), Hammed (-), Alaw (-), Alsalem Mahdinruhi (5), Zeinelabedin (7), Hassan (3) -set inicial-. Buinenko (3), Al Zahrani (-), Ali (-), Yahya (-), Saeed (-), Alkhadrawi (-), Alhafi (-) Almuwaleed (-) i Almutairi (-).
Barça: Möller (-), Víctor Tomás (5), Entrerríos (1), Ariño (6), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (3), i Fabregas (1) -set inicial-. Pérez de Vargas (1), Sorhaindo (2), Andersson (-), N’Guessan (1), Aleix Gómez (1), Dolenec (2), Cindric (7), Pascual (-) i Palmarsson (4).
Parcials: 2-3 / 5-4 / 8-7 / 11-9 / 13-10 / 16-13 / descans / 18-16 / 19-20 / 20-24 / 22-27 / 23-30 / 24-34 / final
Àrbitre: Schulze Robert i Tonnies Tobias, han expulsat a Alsalem Mahdinruhi.