Un Mundial de bàsquet amb sabor blaugrana

Un Mundial de bàsquet amb sabor blaugrana

Ribas, Claver i Oriola, amb Espanya, i Pangos amb Canadà, els representants del Barça

El Mundial de bàsquet de la Xina comença aquest dissabte 31 d’agost i s’allargarà fins al diumenge 15 de setembre. Aquest campionat del 2019, en el qual no hi podrà participar Thomas Heurtel amb França per lesió, comptarà amb quatre jugadors del primer equip del Barça: Pau Ribas, Víctor Claver i Pierre Oriola amb la selecció espanyola i Kevin Pangos amb el Canadà.

Les dates

El Mundial comptarà amb una primera fase, de tres partits, que anirà del 31 d’agost al 5 de setembre. Els dos primers de cada grup passaran a la segona fase, mentre que els dos últims també participaran en una segona fase però sense cap opció de medalla. Aquesta segona fase es disputarà del 6 al 9 de setembre.

 Els quarts de final es jugaran el 10 i 11 de setembre, mentre que els partits per al 5è i 8è lloc es jugaran el 12 i el 14 de setembre. En cas de disputar les semifinals, es jugarien el 13 de setembre i la final, així com el partit per al 3r i 4t lloc, el 15 de setembre.

Els partits

La selecció espanyola tindrà com a rivals en la primera fase a Tunísia, Puerto Rico i Iran, mentre que el Canadà se les veurà contra Austràlia, Lituània i el Senegal.

Espanya debutarà el 31 d’agost contra Tunísia, el 2 de setembre contra Puerto Rico i el 4 de setembre contra Iran. Tots els partits de Ribas, Claver i Oriola seran a les 14:30 hores i es podran seguir en directe per Cuatro, Mitele.es i DAZN.

Kevin Pangos, per la seva banda, competirà contra Austràlia en el debut a la competició l’1 de setembre (9:30 hores), contra Lituània el 3 de setembre (13:30h) i contra el Senegal el 5 de setembre (9:30 hores). Els partits del base blaugrana també es podran seguir per Mitele.es.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut