Barça - Al Duhail: Primer pas ferm cap a la defensa del tron mundial (38-26)

Barça - Al Duhail: Primer pas ferm cap a la defensa del tron mundial (38-26)

Els culers han dominat de principi a fi el partit de quarts de final de la Super Globe

Debut immillorable a la Super Globle. Victòria contundent davant el Al Duhail (38-26) als quarts de final d’una competició de domini barcelonista. Els de Xavi Pascual han iniciat la defensa del tron mundial demostrant una varietat tàctica tant en defensa com en atac. La superioritat culer no ha donat opcions al conjunt qatarià, que sempre ha anat a remolc. Alex Pascual amb set gols ha estat el màxims golejador del Barça - Al Duhail.

La defensa, argument de superioritat

La defensa barcelonista ha exhibit recursos sobre la pista del Dammam Sports Hall. En conseqüència, els de Xavi Pascual han deixat al conjunt qatarià amb 10 gols a la finalització de la primera meitat. Una defensa avançada amb un o dos culers dificultant la circulació ha forçat al Al Duhail a provar llançaments des de la llarga distància. En més d’una ocasió, les aturades de Pérez de Vargas han evitat que el desenllaç fos la xarxa. El Barça també ha esvaït la fluïdesa dels qatarians en atac amb el canvi de defensa, enganxada a la línia dels sis metres.

En atac, Víctor Tomás i Cindric, amb tres dianes cadascun han liderat la faceta golejadora del Barça. Un 17-10 a la finalització de la primera meitat ha reflectit la superioritat barcelonista en tots els racons i les zones de la pista. Els de Xavi Pascual no han vist perillar en cap moment l’electrònic. Un lluminós que no ha canviat de tònica en la següent mitja hora d’aquests quarts de final de la Super Globe.

La segona meitat reafirma el domini culer

Així doncs, el pas a les semifinals no ha perillat. Perquè els de Xavi Pascual no han abaixat el ritme, ni en atac ni en defensa. La superioritat barcelonista ha crescut progressivament a l’electrònic, comandats per l’incasable extrem Alex Pascual, i ha arribat la màxima diferència del matx: +12 gols. Tot i eixamplar les diferencies, el Barça no s’ha descentrat i ha seguit amb intensitat fins al xiulet final (38-26). Bona prova han estat els contraatacs fruit de recuperacions en defensa o la ràpida circulació de la pilota en zona ofensiva.

Després de guanyar la Supercopa Catalana contra el Granollers, el Barça 2019/20 segueix amb pas ferm. Ara, l’Al-Wehda serà el rival a les semifinals de la Super Globe (dijous 29 d’agost a les 19h, Barça TV i fcbarcelona.cat). El Barça, dominador d’aquesta competició, ha començat amb una contundent victòria davant el Al Duhail la defensa del seu tron.

Fitxa del partit

Barça, 38
Al Duhail, 26

Barça: Pérez de Vargas (1), Víctor Tomás (4), Ariño (3), Petrus (-), Dika Mem (1), Cindric (4) i Fabregas (4) -set inicial- Alex (7), Serdio (1), Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Dolenec (5), Andersson (-), N’Guessan (3) i Palmarsson (3)
Al Duhail: Slahdji (-), Lepenica (-), Gacevic (3), Maaref (6), Madadi (4), Berrached (2) i Youssef (1) -set inicial- Saleh (1), Chaieb (2), Chatti (2), Sassi (-), Ayed (-), Khaled (4), Hamdoun (1), Guehis (-) i Grco (-)

Parcials: 2-1; 5-2; 8-5; 10-6; 13-8; 17-10 // 19-13; 23-15; 29-19; 31-21, 35-24; 38-26

Àrbitres: Ricardo Fonseca i Duarte Santos. Han amonestat amb targeta groga Xavi Pascual

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut