Víctor Valdés: “L'Estadi Johan Cruyff és la casa on em vaig criar”

Víctor Valdés: “L'Estadi Johan Cruyff és la casa on em vaig criar”

El tècnic del Juvenil A ha comparegut davant els mitjans a la Ciutat Esportiva, el dia abans de la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff i del matx contra el Juvenil de l’Ajax.

Víctor Valdés ha atès els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el dia abans de l’estrena de l’Estadi Johan Cruyff. El nou entrenador del Juvenil A ha valorat la inauguració del nou estadi: "Són sentiments molt forts, l'Estadi Johan Cruyff és la casa on em vaig criar, és el futbol que m'ho va donar tot, és la referència i el model que vam impregnar-nos tots des de petits. És Johan, el 14". També ha comentat el flamant debut del Juvenil Ansu amb el primer equip, el plantejament de la temporada 2019/20 i els objectius plantejats a la seva nova plantilla.

Debut d’Anssumane Fati

El tècnic ha comentat el debut del jove davanter assegurant; “A mi realment no em sorprèn el debut d’Ansu amb el primer equip. L’he gaudit pocs dies com a entrenador, però és un campió. Espero que no oblidi d’on ve i el que representa pel futbol base del club”. Cal recordar que Ansu Fati està en dinàmica de primer equip i no participarà en el duel contra el juvenil de l'Ajax. 

Plantejament i objectius de la temporada

Quant a la idea futbolística que vol transmetre a l’equip, el tècnic blaugrana ha assegurat que: “Els meus jugadors vull que gaudeixin de l’etapa Juvenil al màxim, complint amb els cinc punts bàsics que els vaig transmetre al primer dia: diversió, actitud, identitat, varietat i entrenament”. I ha afegit: “Com a formador em vincularé molt per protegir els meus jugadors i que el talent sempre estigui per davant dels interessos de gent externa; sempre prioritzant el Club per sobre de la resta”.

Finalment, l’entrenador blaugrana ha destacat que: “M’ha sorprès el nivell de minuts que poden arribar acumular al final d’una temporada els meus jugadors, però sempre prioritzaré el talent, ja que ara mateix puc tenir a les meves mans una de les generacions importants per aquest Club”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut