De Arriba, al mundial; Ezzaydouni, al mundial i a les olimpíades

De Arriba, al mundial; Ezzaydouni, al mundial i a les olimpíades

Els dos atletes del Barça han aconseguit les marques necessàries per al mundial de Doha d’aquest estiu i, en el cas del fondista, també per als propers Jocs Olímpics

Cap de setmana de mínimes per a dos atletes del Barça. Álvaro de Arriba va aconseguir el temps mínim per poder ser al mundial de Doha d’aquest estiu. Ho va aconseguir al míting de Madrid d’ahir diumenge, en el qual el de Salamanca va signar un temps de 1.45,57 en la prova dels 800m.

Fins ara, a l’atleta del Barça se li havia resistit la marca però va aprofitar el ritme alt de la cursa per aconseguir-la -tot i acabar quart- i tornar a estar entre els millors del món. Cal recordar, que el salmantí és l’actual campió del món dels 800 metres en pista coberta.

En aquest mateix certament, també van destacar les actuacions de Carmen Sánchez, aconseguint una nova marca personal (53.46), Jaël Bestue, que va col·lar-se en la gran final dels 100 metres femenins, i Ángel David Rodríguez, qui va aconseguir la millor marca espanyola de l’any en els 100 metres (10.34).

Ezzaydouni mínima per a Doha i per a Tòquio

D’altra banda, el blaugrana especialista en els 3.000 metres obstacles, Ibrahim Ezzaydouni, també va aconseguir la mínima per al mundial de Doha gràcies a la marca de 8.14,49. Un registre que al mateix temps li serveix per assegurar-se un lloc als pròxims Jocs Olímpics, que es disputaran a Tòquio el 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut