Miki Delàs es penja la medalla de plata a l’europeu d’hoquei herba

Miki Delàs es penja la medalla de plata a l’europeu d’hoquei herba

El líder del Barça Hockey Herba, i capità de la selecció espanyola absoluta, s’ha proclamat subcampió d’Europa després de caure a la final davant de Bèlgica

Medalla de plata, que pot tenir sabor d’or, per a la selecció espanyola d’hoquei herba. Els Red Sticks -com s’anomena aquest conjunt-, capitanejat pel jugador i líder del Barça Hockey Herba Miki Delàs, han caigut a la final davant Bèlgica per 5-0, una derrota que no taca el gran torneig que Espanya ha realitzat.

El blaugrana, que es va perdre bona part del mundial per una lesió que va patir en un dels primers partits del torneig davant d’Argentina, va tenir un paper fonamental en les semifinals davant Holanda (3-4) imposant el seu caràcter en defensa i exercint de capità.

Experiència acreditada

Aquesta ha estat la primera final europea en la què Delàs ha disposat de minuts, després que en el 2005 el blaugrana formés part dels 18 homes que van penjar-se l’or però es quedés sense jugar.

A més, en el currículum de Delàs també destaquen dos diplomes olímpics en els jocs de Londres (2012) i de Rio (2016). Precisament, la selecció espanyola haurà de lluitar per una plaça en les properes Olimpíades, ja que Bèlgica ha estat qui s’ha emportat la plaça directa per a Tokyo gràcies al títol de campiona d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut