Reforç del transport públic per la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

Reforç del transport públic per la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

El Club recomana als socis que utilitzin el transport públic per efectuar el desplaçament fins a l’Estadi i evitin el vehicle, ja que no es podrà aparcar a prop de la Ciutat Esportiva

El FC Barcelona recomana als aficionats que es desplacin a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff del proper 27 d’agost ho facin mitjançant el transport públic. I és que el Club ha acordat amb el servei de TRAM el reforç de les seves línies, així com l’Ajuntament de Sant Joan Despí amb les línies E43, 78 i L52.

D’aquesta manera, es recomana l’ús del servei públic i que s’eviti el vehicle privat ja que no hi haurà zona disponible per aparcar proper a la Ciutat Esportiva ni tampoc al recinte de l’Estadi Johan Cruyff.

Com arribar a l’Estadi?

Transport públic

  • Bus:  E43, L50, L51, L52, L61, L62, L64, 78, N12, N15, consulteu els horaris a les pàgines web de les diferents línies
  • Tramvia:  T3
  • Rodalies:  R1, R4, consulteu els horaris
  • Reforç del servei: Tramvia T3 (reforçaran el servei  fins les 00:00h),  Bus de les línies E43, L52, 78 (reforçaran i allargaran  el servei fins les 00:30h).
     
    A més, el Club posarà el servei d’autobusos llançadores al servei dels socis des del Camp Nou, on podran estacionar els seus vehicles. Una vegada finalitzat el partit, podran tornar al Camp Nou fent ús del mateix servei.

Entrades exhaurides

Cal recordar que, des del dilluns 5 d’agost fins al dilluns 12 els socis van demanar les seves entrades per assistir a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff. En una setmana es van rebre 4.414 peticions i el número de tall va ser el 249. A partir d’aquest número, s’han repartit les 2.000 entrades disponibles per als socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut