BM La Roca – Barça: Classificats per a la final de la Supercopa de Catalunya (19-46)

BM La Roca – Barça: Classificats per a la final de la Supercopa de Catalunya (19-46)

Els de Xavi Pascual han fet bons els pronòstics i es jugaran el primer títol oficial del curs el proper divendres, contra el Fraikin Granollers

El Barça d’handbol ha derrotat el BM La Roca a les semifinals de la Supercopa de Catalunya (19-46) i serà a la final de la competició. Els de Xavi Pascual, en un partit en què Aleix Gómez, Àlex Pascual i Mamadou Diocou, amb vuit gols cadascun, han estat els màxims anotadors, s’han imposat contra els vallesans i el divendres, contra el Fraikin Granollers, buscaran aixecar el primer títol oficial de la temporada.

Bon inici del curs oficial

Un triomf que ha arribat 18 dies després d’arrencar la pretemporada, i amb dos partits amistosos a les cames. Sense Víctor Tomàs, Dika Mem i Ludovic Fabregas, però amb cinc jugadors del filial -Diocou, Pascual, Pujol, Rosell i Roca- i el retorn de Thiagus Petrus, que es va incorporar aquest dilluns als entrenaments. Ha estat, per tant, el debut oficial d’Albert Pujol -va jugar els amistosos del Kiel i del Montpellier- i de Robert Rosell, així com d’Abel Serdio i Luka Cindric.

L’asturià, de fet, ha sortit en el set inicial d’un partit que des de l’inici ha estat controlat pels de Xavi Pascual (4-8, min 10). El pas dels minuts ha ampliat el marcador (10-26, min 30) davant un conjunt, el BM La Roca, que compta a les seves files amb 4 jugadors formats al planter del Barça (Sanoun Cisse, Roger Manzano, Oscar Mainar i Xavier Gesa).

Amb avantatge en el marcador, Xavi Pascual ha aprofitat perquè tots els seus jugadors agafessin rodatge i sumessin minuts. El resultat final (19-46) classifica els blaugrana per a la final del proper divendres, on ja espera el Fraikin Granollers i en la qual hi ha el primer títol oficial de la temporada en joc.

LA FITXA TÈCNICA

BM La Roca, 19
Barça, 46

BM La Roca: Miquel González, Alejandro Casas (1), Oscar Mainar, Catafal (1), Roger Manzano (6), Gerard Blanes (6), Pau Pérez -set inicial- Oscar Castillo (2), Elías Rubio (1), Sanoun Cisse (1), Guillem Castillo (1), Joan Blanco, Xavier Gesa, Bernat Mesas, Adrià Villamuera, Marçal Pineda.

Barça: Kevin Moller, Abel Serdio (1), Aleix Gómez (8), Thiagus Petrus (1), Dolenec (6), Àlex Pascual (8), Pálmarsson (1) -set inicial- Pérez de Vargas (ps), Entrerríos (2), Sorhaindo (1), Andersson (2), Ariño (1), Diocou (8), N’Guessan (4), Cindric (2), Albert Pujol, David Roca (1), Robert Rosell.

Parcials: 1-4 / 4-8 / 6-11 / 7-17 / 8-22 / 10-26 (descans) / 14-28 / 15-31 / 16-35 / 18-39 / 19-42 / 19-46.

Àrbitres: Enric Escoda, Roland Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut