Activitat per fer pinya a Andorra

Activitat per fer pinya a Andorra

La plantilla del Barça d’hoquei patins gaudeix del ‘paintball’ amb una sessió de grup duta a terme durant l’estada de pretemporada a Andorra

Entre entrenament i entrenament, també hi ha temps per fer activitat sense patins i de manera lúdica. El Barça d’hoquei patins ha realitzat un paintball durant l’estada de pretemporada, en què els jugadors s’han dividit en dos equips i han hagut de fer les seves estratègies per aconseguir la bandera ubicada al centre del recinte sense rebre l’impacte d’una bola de pintura. “Qualsevol activitat fora de l’habitual sempre és positiva i ajuda a cohesionar el grup”, ha dit Toni Miró.

El mànager esportiu de la secció ha subratllat que “és bo que en un equip hi hagi bon ambient dins la pista, però també a fora”. En aquest sentit també s’ha pronunciat Pau Bargalló: “és una activitat per fer pinya i passar una bona estona junts”. “Va bé per desconnectar dels entrenaments, que són molt durs”.

Toni Miró també ha destacat que “l’actitud del grup és molt positiva”. “Veig l’equip amb molta il·lusió i motivació per lluitar per a tots els títols”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut