L’exigència de seguir guanyant

L’exigència de seguir guanyant

El Barça de futbol sala 2019/20 s’ha fet la foto de plantilla

Una imatge val més que mil paraules, i la prova és la foto de plantilla del Barça de futbol sala 2019/20. Un equip dissenyat per aspirar a tot que transmet màxima confiança després del triplet aconseguit la temporada passada. Molts pocs canvis respecte la temporada passada. Només un jugador nou: Daniel substitueix a Leo Santana. I dues cares noves a l’staff: els fisioterapeutes Jaume Munill i Héctor Garcia. La resta, els mateixos de la temporada passada.

Objectius de màxims

El manager esportiu del Barça de futbol sala, Txus Lahoz, es mostra molt il·lusionat amb la plantilla i està convençut que l’equip pot repetir, i fins i tot millorar, els èxits de la temporada passada. “L’any passat vam guanyar totes les competicions nacionals i només ens va quedar pendent l’espineta de la Champions, així que l’única manera de millorar la temporada passada és arribar més lluny a la Champions i mantenir tota la resta”, diu Lahoz.

“En un Club com el Barça l’exigència sempre és la màxima. Quan vam entrar ens exigien guanyar, i ara que ja guanyem ens exigeixen que siguem guanyant. Així que l’objectiu torna a ser el de sempre: lluitar per guanyar totes les competicions”, explica Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut