La plantilla del Barça B de bàsquet, confirmada

La plantilla del Barça B de bàsquet, confirmada

El filial comença a treballar aquest dilluns 12, sota les ordres de Diego Ocampo, en un curs en què disputaran la LEB Plata

El Barça B de bàsquet començarà aquest dilluns 12 d’agost la pretemporada del nou curs 2019/20 a la Ciutat Esportiva. Serà una sessió que comptarà amb un gruix important de la plantilla, així com diferents jugadors de l’equip júnior. 

Continuïtat 

Diego Ocampo –amb Roger Grimau i Mateo Rubio d’ajudants– encetarà la seva segona temporada com a entrenador del filial i comptarà amb una plantilla d’onze jugadors i en la qual hi haurà un total de tres incorporacions, tres jugadors pugen des del júnior –Adrián Rodríguez, Haris Bratanovic i Pau Carreño, que ha estat campió d'Europa sub-18, i cinc d’ells segueixen de la temporada passada: Sergi Martínez -subcampió d'Europa sub-20 i membre del cinc ideal de la competició-, Leandro Bolmaro, David Font, Jaime Fernández i Nikola Zizic

Les incorporacions

Juani Marcos: Aquest base argentí, de 19 anys i 1,88, ve del Peñarol i la temporada 2018/19 va disputar 33 partits a la màxima categoria argentina. Aquest estiu ha disputat el Mundial sub-19 amb l’Argentina i va ser el màxim anotador de l’equip juntament amb Bolmaro.

El Hadji Omar, Papi: De 20 anys i 1,91 d’alçada, prové de la Canary Basketball Academy de Tenerife, que dirigeix Roberto Orellana, i ja ha debutat amb la selecció absoluta del Senegal, a més de les seleccions inferiors. Compartirà la posició de base amb Marcos i Rodríguez.

Quentin Goulmy: De 21 anys i 2,05, Goulmy és un aler-pivot que ve del SIG Strasbourg. Té experiència a la Primera Divisió francesa, a més d’haver disputat la Basletball Champions League.

La Plantilla

Bases:
Juani Marcos
El Hadji Omar
Adrián Rodríguez

Escortes:
Leandro Bolmaro
David Font

Alers:
Sergi Martínez
Pau Carreño

Aler-pivots:
Jaime Fernández
Quentin Goulmy

Pivots:
Haris Bratanovic
Nikola Zizic

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut