Daniel aterra a Barcelona

Daniel aterra a Barcelona

El brasiler es mostra “molt il·lusionat” de cara a l’inici de la pretemporada el proper dilluns

Daniel Shiraishi, l’únic fitxatge del Barça de futbol sala per a la temporada 2019/20, ja és a Barcelona a les portes de l’inici de la pretemporada de l’equip que tindrà lloc el proper dilluns. El jugador tot just va arribar ahir dijous a la ciutat comtal després de passar gairebé un mes de vacances al Brasil, concretament al seu Sao Paulo natal.

Com tots els nouvinguts al Club, Daniel ha passat per la Barça Store Camp Nou i s’ha fet la tradicional fotografia amb l’escut i la seva samarreta amb el número 6. “És el meu número de sempre i fins ara sempre m’ha portat sort”, ha comentat el brasiler.

Sobre l’inici de la pretemporada i les expectatives de l’equip, Daniel es mostra ambiciós al màxim. “Tenim una plantilla de molta qualitat i serem aspirants a tot”, afirma. Daniel assenyala “la lliga i la Champions” com els grans objectius de la temporada. “L’equip ve de guanyar el Triplet i segur que això ens dona molta confiança a l’hora d’afrontar tots els reptes”, afirma.

Daniel diu que pot aportar “experiència i qualitat” al grup. Ve de guanyar dues Champions en les últimes tres temporades amb Movistar Inter i ara vol repetir amb el Barça. “Vull ajudar l’equip a guanyar tots els títols possibles i estic convençut que tenim l’oportunitat de marcar una època”, diu Daniel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut