Vermaelen fitxa pel Vissel Kobe

Vermaelen fitxa pel Vissel Kobe

L’exjugador del FC Barcelona ha estat presentat per l’equip d’Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper, contra el qual s’enfronten els de Valverde en unes hores

Thomas Vermaelen té nou equip: el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. D’aquesta manera, l’internacional belga, de 33 anys, s’incorpora al conjunt contra el qual el FC Barcelona disputarà el seu segon amistós de pretemporada a la ciutat de Kobe aquest mateix dissabte. La seva presentació, acompanyat pel director i CEO de Rakuten Hiroshi Mikitani, s'ha celebrat unes hores abans del duel entre culers i japonesos.

"He après moltes coses durant tots els meus anys al Barça", ha declarat en la seva roda de premsa de presentació. Lluirà el '4'.

Cal recordar que Vermaelen va fitxar pel Barça l’estiu del 2014 i que hi ha un jugat un total de quatre temporades, ja que el curs 2016/17 va jugar cedit a l’AS Roma italià. Durant tot aquest temps, el belga ha disputat un total de 53 partits oficials amb el FC Barcelona en què ha anotat 1 gol.

Nous títols amb el Barça

Vermaelen, que va finalitzar el seu contracte amb el FC Barcelona el 30 de juny passat, va guanyar fins a nou títols vestit de blaugrana: quatre Lligues, una Lliga de Campions, tres Copes del Rei i un Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut