Venda d’entrades per al partit contra l’Athletic Club

Venda d’entrades per al partit contra l’Athletic Club

La venda d’entrades per a socis per al primer partit de Lliga contra l’Athletic Club del divendres 16 d’agost, comença el 24 de juliol a les 10.00 h i finalitzarà el 8 d’agost a les 17.00 h

La venda d’entrades per a socis per al primer partit de Lliga de la temporada 2019/20 que enfrontarà l’Athletic Club amb el FC Barcelona el divendres 16 d’agost a l’estadi San Mamés (21.00h), ha començat aquest dimecres dia 24 de juliol a les 10 h i finalitzarà el proper dijous 8 d’agost a les 17 h.

Des de l’inici fins al tancament del formulari es troben disponibles 391 entrades. Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu de l’entrada és de 55 € i s’han de recollir a destí. Les entrades seran nominals i intransferibles, amb la qual cosa cada soci haurà de recollir personalment la seva entrada.

Cal recordar que la darrera vegada que es va enfrontar el conjunt blaugrana contra l’Athletic Club en el seu camp el resultat va ser un empat (0-0), amb la qual cosa s’espera que l’enfrontament del pròxim 16 d’agost sigui un duel molt intens i marcat per la voluntat d’ambdós equips de sumar els tres punts i començar la Lliga de la millor manera possible. Així doncs, a què estàs esperant? Reserva les teves entrades només prement l’enllaç següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut