Visita institucional a la seu de Nikken Sekkei

Visita institucional a la seu de Nikken Sekkei

Una àmplia representació de la Junta ha aprofitat el primer matí a Tòquio per conèixer les instal·lacions de l’estudi d’arquitectura que va guanyar el concurs pel disseny del futur Camp Nou

El president Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Moix, Pau Vilanova, Josep Ramon Vidal-Abarca, així com el CEO Òscar Grau i el director de l’Àrea Patrimonial Bill Mannarelli han visitat aquest dilluns les oficines de Nikken Sekkei a Tòquio. Així, doncs, una bona representació culer ha pogut conèixer les instal·lacions de l’estudi d’arquitectura que va guanyar el concurs pel disseny del futur Camp Nou i dur a terme una reunió amb els responsables de l’estudi japonès.

Visita a les instal·lacions de Nikken Sekkei.

Cal recordar que aquest dimarts, a les 10.30 hores, tindrà lloc la conferència Espai Barça + Catalan & Japanese architecture a l’Instituto Cervantes de Tòquio, amb la participació de Jordi Moix, vicepresident tercer del FC Barcelona i responsable del projecte Espai Barça.

Nikken Sekkei està considerat un dels estudis d’arquitectura i enginyeria més importants del món, amb més de 100 anys d’història. Van ser els arquitectes del Saitama Super Arena, el Gran Cigne de Niigata o del Tòquio Dome, tots al Japó. Tadao Kamei, el seu president i CEO, va reconèixer, durant una trobada amb la directiva del Club el mes de gener passat, que la remodelació integral del Camp Nou “és el projecte més important de Nikken ara mateix”. “És el nostre primer projecte a Europa Occidental –continua–, per descomptat a Espanya. El Camp Nou és un estadi molt tradicional a Barcelona i fins i tot a tot el món, de manera que estem molt orgullosos de formar part d'aquest important projecte”.

Visita a les instal·lacions de Nikken Sekkei.

Nikken va decidir obrir una oficina a Barcelona, que és també el seu quarter general a Europa, després de guanyar el concurs d’arquitectura del Camp Nou el 2016 per poder fer un desenvolupament del projecte sobre el terreny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut