Trobada protocol·lària entre el president Bartomeu i el cònsol del Japó

Trobada protocol·lària entre el president Bartomeu i el cònsol del Japó

El president del FC Barcelona va agrair al cònsol del Japó, Naohito Watanabe, les gestions que ha fet perquè el Club tingui totes les facilitats possibles de cara a la Gira

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va protagonitzar una trobada protocol·lària amb el cònsol del Japó, Naohito Watanabe, en què va agrair-li totes les gestions realitzades per tenir totes les facilitats possibles de cara a la Gira que realitzarà el FC Barcelona per terres japoneses entre el 20 i el 29 de juliol.

Acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Jordi Calsamiglia, Bartomeu va explicar al cònsol totes les accions que realitzarà el Club al Japó i va donar-li les gràcies per la seva col·laboració.

Cal recordar que el primer equip de futbol realitzarà dos partits amistosos en el marc de Rakuten Cup de cara a la preparació de la temporada 2019/20. Primer s’enfrontaran al Chelsea a Tòquio, el proper dimarts 23, i el dissabte 29 ho faran davant el Vissel Kobe a Kobe. Un partit que servirà per retrobar-se amb els exculers Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper.

A més, en el decurs de la gira es duran a terme tot un seguit d’accions, d’entre les quals cal destacar, entre d’altres, les que es realitzaran amb Rakuten, Main Partner del Club, de la mà del seu CEO, Hiroshi Mikitani. També se celebrarà el festival de FutbolNet amb Konami juntament amb la Fundació del FC Barcelona i es farà una xerrada a l’Instituto Cervantes de Tòquio, on el directiu Jordi Moix exposarà els plans de construcció de l’Espai Barça amb Nikken, guanyador japonès del concurs internacional del 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut