Jaël Bestué, nou rècord d’Espanya sub-20 dels 100 metres

Jaël Bestué, nou rècord d’Espanya sub-20 dels 100 metres

La blaugrana ja brilla en la primera jornada del campionat d’Europa d’aquesta categoria en el qual participen 10 atletes del Barça

L’atleta del Barça Jaël Bestué no ha volgut esperar a la final per començar a brillar. La jove promesa de l’atletisme espanyol ha aconseguit un nou rècord d’Espanya sub-20 dels 100 metres amb un temps d’11,43. La blaugrana, que està competint a l’Europeu sub-20, ha pogut millorar els registres de Teresa Rioné i de Yolanda Díaz, les quals van obtenir un temps d’11,48, el 1984 i 1987 respectivament.

Ara Bestué haurà d’afrontar la semifinal, que es disputarà aquesta tarda, a la qual s’ha classificat amb el segon millor temps de totes les sèries.

Monne, Gracia i Martín passen la ronda classificatòria

D’altra banda, aquest matí també han fet acte de presència a Borås Arnau Monne, Álex Gracia i David Martín. Els tres blaugranes han fet un bon paper en les seves respectives proves i avancen ronda d’aquest europeu.

Arnau Monne ha destacat en els 100 metres amb un temps de 10,67 segons, que li han permès acabar la seva sèrie com a tercer. Quan faltin vuit minuts per a les sis de la tarda, Monne disputarà la seva semifinal.

En el salt de perxa, Álex Gracia ha pogut’igualar la seva millor marca personal per classificar-se per a la final. El blaugrana ha superat els cinc metres i deu centímetres per acabar sisè. La final, dissabte a les 17.50 h.

Finalment, David Martín ha hagut de fer marca personal per ser a la final (divendres 19.35 h) del llançament de pes. Martín ha superat els 71 metres (71,26 PB) per acabar desè de la ronda classificatòria.

Pendents de la resta

Aquesta tarda, a les 17.00 h, debutarà Antonio López en la prova dels 1.500 metres, mentre que caldrà esperar a demà per veure en acció Bernat Erta, que arriba a la competició amb la tercera millor marca sub-20 de l’any en els 400 m.

Qui també s’estrenarà demà serà Anna Carrasco (salt de perxa) i Gema Martí (llançament de martell).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut