Els dorsals de la temporada 2019/20, confirmats

Els dorsals de la temporada 2019/20, confirmats

Els jugadors que ja estaven en plantilla no canvien el seu dorsal, mentre que els quatre fitxatges han elegit el ‘0’, el ‘21’, el ‘22’ i el ‘33’

El Barça 2019/20 té la plantilla tancada i també els dorsals. I és que, a banda de les quatre incorporacions, cap dels jugadors que va formar part durant la temporada 2018/19 canviarà el seu dorsal. Dels nouvinguts, Brandon Davies jugarà amb el dorsal '0' que ja lluïa al Zalgiris Kaunas. Mai abans un jugador blaugrana havia jugat amb el dorsal 0, sent Jacob Pullen, amb el '00', el primer a utilitzar un zero.

Àlex Abrines jugarà amb el '21' perquè, com va explicar durant la seva presentació, coincideix amb un aniversari amb la seva dona. Els últims jugadors que van lluir el '21' van ser Roko Leni Ukic, Ersan Ilyasova, Boni N'Dong, Loukas Mavrokefalidis, Moussa Diagne i Rakim Sanders.

Cory Higgins seguirà jugant amb el '22', el qual ha portat a les últimes temporades al CSKA de Moscou. Aquest dorsal no s'utilitzava en un jugador de la primera plantilla des de Xavi Rabaseda, que el va lluir per última vegada la temporada 2012/13.

Finalment, Nikola Mirotic jugarà amb el número '33', un dorsal que sempre li ha agradat, i que anteriorment havia lluït Marc Gasol, Pete Mickeal i Stratos Perperoglou.

Sense canvis

Kevin Pangos (3), Pau Ribas (5), Adam Hanga (8), Rolands Smits (10), Thomas Heurtel (13), Artem Pustovyi (14), Pierre Oriola (18), Kyle Kuric (24) i Víctor Claver (30) seguiran amb el seu dorsal de la temporada passada. El mateix que el capità Ante Tomic, que lluirà el dorsal '44' en la que serà la seva vuitena temporada com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut