Valverde:

Valverde: "Esperem molt dels tres fitxatges"

Ernesto Valverde valora molt positivament les incorporacions de De Jong, Neto i Griezmann abans de la gira al Japó

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha parlat per primera vegada en aquesta nova temporada 2019/20, valorant l'arribada dels nous fitxatges i també sobre la propera gira al Japó. Valverde ha lloat a les noves incorporacions, destacant: "Són tres fitxatges importants, un a cada línia, i esperem molt d'ells. Sabem que generen il·lusió en la nostra afició, i volem que ràpidament es fiquin en la dinàmica de l'equip per rendir al seu nivell".

Quant als reptes de l'equip de cara al proper curs, Valverde explica: "Estem molt contents d'estar aquí i de començar. Com cada any, tenim molts reptes per davant i sabem l'exigència que tenim de guanyar tot permanentment i d'il·lusionar a la nostra afició. Estem amb ganes d'afrontar-ho". A més, ha afegit: "Els nostres objectius són els mateixos de sempre: guanyar tots els partits i guanyar totes les competicions en què participem. Ho hem de fer amb el nostre estil i intentarem estar a l'altura".

El tècnic blaugrana ha parlat també de la gira: "Anem al Japó i tenim una gran il·lusió. Sabem el que significa el club al Japó, la proximitat que hi ha hagut sempre, el fet de la vinculació que tenim, també amb Iniesta, Villa... És il·lusionant per a nosaltres i també per als aficionats japonesos del Barça".

Sobre la plantilla, Valverde destaca: "Els jugadors han vingut bé i estan entrenant a bon ritme, els veiem molt ficats. És una pretemporada una mica diferent de les anteriors perquè aquest any tindrem menys temps abans de començar la gira al Japó. L'any passat vam tenir més marge i aquest anirem als primers partits amb menys entrenaments, però la gent ha vingut preparada".

Noms propis

"De Jong és un jugador que els últims anys està jugant a gran nivell, l'any passat va fer una gran temporada amb tot el seu equip, i esperem que ens doni aquest punt de frescor al mig del camp. És un projecte de futur i amb anys per davant, amb qualitat i sabent que té dins l'estil que pretenem".

"Griezmann és un futbolista assentat amb molta experiència a la Lliga. Ràpid, que va bé a l'espai i determinant en els últims metres. Sabem el que costa i el que et pot donar aquest tipus de jugador, tenim moltes esperances posades en ell".

"Neto és també un jugador experimentat, una assegurança a la porteria. És un complement ideal per a Marc, mentre Iñaki es va formant una mica més".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut