Morer blaugrana fins el 2020

Morer blaugrana fins el 2020

El defensa amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per una temporada, ampliable a una més, amb una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Dani Morer han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a la propera temporada, fins el 30 de juny del 2020, ampliable una més. Morer tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros. El defensa ha signat el seu contracte aquesta tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i dels responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Daniel Morer va arribar al Club en edat aleví i va seguir la seva formació al futbol base blaugrana destacant en les diverses categories fins a arribar a debutar al Barça B a la Segona Divisió A la temporada 2017/18. El seu debut a la segona màxima categoria del futbol espanyol es va produir el 19 d'agost del 2017 a l’estadi Nuevo Zorrilla, contra el Valladolid. El mataroní va entrar al terreny de joc al minut 79 en substitució de Marc Cardona. Daniel Morer destaca pel seu talent i per mostrar clarament el seu ADN Barça. El blaugrana ha estat internacional amb la selecció espanyola en categories inferiors fins a la selecció Sub-17. La passada temporada 2018/19 va participar en 12 partits de Lliga, amb el Barça B de Garcia Pimienta, en què va sumar 759 minuts de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut