El Barça eSports disputarà un partit d'exhibició a Polònia

El Barça eSports disputarà un partit d'exhibició a Polònia

L'esdeveniment es durà a terme el proper 20 de juliol al Gliwice Arena, a la ciutat polonesa de Gliwice, a pocs quilòmetres de Katowice, capital europea dels eSports

Els seguidors de Rocket League podran gaudir de l'experiència internacional Rocketmania ESE entre el Barça i el Piast Gliwice Esports. L'esdeveniment es durà a terme el proper 20 de juliol al Gliwice Arena, a la ciutat polonesa de Gliwice, a pocs quilòmetres de Katowice, capital europea dels eSports.

El conjunt polonès, conegut per guanyar dos campionats nacionals de futbol, ​​és el primer del país en apostar per Rocket League. La plantilla del Piast Gliwice Esports està composta per l'antic equip BTRS, que va obtenir el primer lloc a la temporada regular del Grand Yee Tournament, un campionat no oficial a Polònia.

No obstant això, alguns jugadors del roster compten amb un gran nom a la comunitat com, per exemple, Petrick, el capità. L'objectiu del Piast Gliwice Esports en el futur és obtenir una plaça a la Rocket League Championship Series (RLCS).

El club blaugrana, per la seva banda, ja competeix a la millor competició del món d'aquest títol, la RLCS i arriba a Polònia després d'aconseguir la segona plaça a la RLCS Europa, arribar fins als quarts de final al Mundial de Rocket League disputat a New Jersey i aconseguir la ESL Masters España.

Rocket League compta amb un ecosistema molt dinàmic amb més de 50 milions de jugadors a tot el món, així mateix és un dels títols d’eSports amb més èxit entre els clubs esportius. La borsa de premis de les competicions ofereix un import cada vegada més gran, i aquesta tendència de creixement podria continuar després de l'adquisició de Psyonix per part d'Epic Games - creador de Fortnite - fa uns mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut