Ampliació del contracte d’Ignacio Alabart fins al 2023

Ampliació del contracte d’Ignacio Alabart fins al 2023

El jove jugador blaugrana finalitzava la seva vinculació el 2021 i ha signat un contracte que el farà arribar a les sis temporades com a jugador del primer equip

El Barça d’hoquei patins i Ignacio Alabart estaran vinculats durant els propers quatre anys. Les dues parts han arribat a un acord per a l’ampliació del contracte, que uneix el jugador a la disciplina del primer equip fins al 30 de juny del 2023.

El contracte anterior, signat el 2017, finalitzava el 2021 i, per tant, ara s’afegeixen dues temporades més a la relació entre la secció barcelonista i el jove esportista de 23 anys.  “Estic molt content per la confiança m’ha depositat el club des que vaig arribar”, ha dit Alabart, format al Compañía de María gallec i a l’hoquei formatiu blaugrana des del 2012.

Després d’una cessió al Voltregà entre el 2015 i el 2017, Alabart ha demostrat una ràpida adaptació al primer equip dirigit per Edu Castro. Ha sumat nou títols al seu palmarès i ha mantingut una línia ascendent en el seu rendiment. La campanya 2017/18 va registrar 18 gols i nou assistències en 47 partits i, en l’últim exercici, gairebé ha doblat els seus registres: 27 gols i 16 assistències en 49 duels disputats. “Any rere any vaig millorant i cada vegada em sento més important”, ha declarat.

“La confiança amb Alabart és total”

Toni Miró

El mànager esportiu Toni Miró ha decidit ampliar la situació contractual d’Ignacio Alabart perquè “la confiança amb ell és total. Ja no és un jugador de futur, sinó també de present”. Miró també ha destacat que la renovació és “la consolidació del projecte de la Masia” que va fer arribar Alabart a Barcelona el 2012. “És un jugador diferent, que sempre juga amb el cap aixecat, i estem segurs que marcarà època”.

Després de signar aquest nou contracte, Alabart es troba de vacances per començar la pretemporada el 7 d’agost amb la resta dels seus companys. Ha finalitzat els World Roller Games aconseguint la medalla de bronze i realitzant cinc gols en sis partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut