El número 99 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 99 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Els socis i sòcies ja poden accedir a la versió multimèdia de l'última edició de la publicació, protagonitzada per Frekie de Jong

El número 99 de la REVISTA BARÇA, que ha arribat durant els últims dies en format físic a casa dels socis, ja es pot llegir també en format multimèdia. En aquesta edició Frenkie de Jong ocupa la portada i el reportatge principal en el qual la s'analitzen el talent i la projecció d'aquest nou jugador del FC Barcelona. La publicació oficial del Club dissecciona en xifres i noms propis la consecució de la 26a Lliga del FC Barcelona, analitza les 600 dianes aconseguides per Messi, i repassa els últims èxits de l'handbol i el futbol formatiu, entre molts d'altres temes. 

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de manera amena i interactiva. 

Com descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix ls pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar la política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?


La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut