El Barça i Barcelona Global treballaran conjuntament per enfortir el posicionament de la ciutat al món

El Barça i Barcelona Global treballaran conjuntament per enfortir el posicionament de la ciutat al món

El Club signa un conveni de col·laboració amb la plataforma privada i adquireix la condició de Soci Protector per impulsar projectes que atreguin talent i negoci

El FC Barcelona i Barcelona Global han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en projectes que contribueixin des del sector privat a enfortir el posicionament de la ciutat en l’escenari de competitivitat global. A través d’aquest conveni, que tindrà una durada de tres anys (fins al 2021), el Club adquireix la condició de Soci Corporatiu Protector d’aquesta plataforma privada, independent i sense ànim de lucre, formada per 200 de les empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negocis, universitats i institucions culturals líders de la ciutat, i més de 730 professionals que volen fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l'activitat econòmica.

L'associació també compta amb una xarxa de 110 socis que viuen i treballen de fora d'Espanya, i un 20% de socis internacionals que han escollit viure i treballar a Barcelona. Barcelona Global promou i lidera projectes per atreure talent i negoci, està compromesa amb iniciatives que impulsen els seus socis i els dona suport perquè tinguin èxit, i mobilitza els seus socis per identificar reptes i projectes per a la ciutat en àrees d'Emprenedories i Competitivitat, Recerca i Coneixement, Cultura, Turisme i Impacte Social.

L’acte de la signatura del conveni ha estat presidit pel president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del CEO del Club, Òscar Grau, mentre que per part de Barcelona Global hi han assistit el seu president, Pau Guardans, el CEO Mateu Hernández i la directora de Relacions Corporatives, Anna Marqués.

El FC Barcelona ja va formar part, el passat 12 i 13 de juny, del Barcelona London Day, on Barcelona Global, acompanyada de més de 50 líders empresarials, culturals, de la ciència i professionals de prestigi, va presentar a Londres la Barcelona de la inversió, el turisme de qualitat, la cultura i la ciència. El projecte va néixer amb l’objectiu de millorar la reputació internacional de Barcelona i posar en valor els grans actius de la ciutat i va comptar amb l’assistència de més de 300 persones entre inversors, líders d’opinió, mitjans de comunicació i agents especialitzats en cada un dels sectors.

En el transcurs del London Day, el vicepresident tercer del Barça i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, va participar en una trobada amb diferents empresaris britànics en el que va explicar l’impacte del Barça a la ciutat i com el projecte de l’Espai Barça multiplicarà les oportunitats de negoci i inversió a Barcelona. La directiva del Club responsable del Barça Innovation Hub, Marta Plana, també va participar explicant el projecte que aglutina tots els projectes d’innovació, recerca i formació i el model de col·laboració que el Club té per tal de poder atraure empreses i emprenedors perquè desenvolupin noves tecnologies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut